PCOS-sok! Nektek az ovu-teszt ad értékelhető eredményt?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 15:26
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én csináltam 8 napig, de egyszer sem mutatott semmit. Most mégis kismama vagyok.
Sok szerencsét neked is!
2/4 anonim válasza:
Igen, pedig a legérzékenyebbet (10-est) használtam. Bele kellett jönnöm, hogy hány órakor volt nekem mindig az LH csúcspontja, így mikor mutatott valós pozitívot a teszt. Nagyon ritkán volt peteérésem és mindig akkor mutatta, amikor volt is. Nekem bejött és holnap töltjük a 20. hetet. Sok szerencsét.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Első válaszoló, akkor neked mindig negatív volt?
Nekem is az a gond, hogy olyankor is pozitív, amikor nincs is peteérésem/tüszőrepedésem, pedig én 20-asat használok.
Sok boldogságot mindkettőtöknek! :)
2011. máj. 26. 20:00
4/4 anonim válasza:
Első vagyok.
Nekem mindig negatív volt. Azt nem tudom milyen érzékenységű volt, de nekem nem jött be. Már teljesen el is voltam keseredve, hogy nem lesz peteérésem. De ezek szerint mégis volt. :) Alig tudtam elhinni, mikor a terhességi teszten két csík jelent meg. Egész nap azt nézegettem.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!