Kaálisok! A HIV- szűrés pénzbe kerül?
És a háziorvos adhat beutalót?
Köszi!
Szia!
Mi februárban vetettük le a Kaáliban, mert már csak ez kellett a lombik előtt és kettőnknek 12.000 Ft. volt
Köszi a válaszokat!
Mi szerintem az ÁNTSZ-nél fogjuk megcsináltatni.
Köszi a válaszokat!
Kedves 07:17-es.Akkor miért mondják a Kaáliban azt, hogy náluk is el lehet végeztetni a vizsgálatokat, és azt 18.000Ft.-ért?
07.17 vagyok.
A győri Kaáliban kell fizetni a vizsgálatokért, de például a tapolcaiban nem. Mert azt a Tb támogatja. Ezért van az, hogy van aki azt írja, hogy kell a Kaáliban fizetni , és van aki azt írja, hogy nem.
Én 4 hete csináltattam. A háziorvos a beutalóra ráírta, hogy Kaáli kérésére, a helyi laborban levették a vért, elküldték és 1-1,5 hét múlva az eredmény a háziorvosnál volt. Teljesen ingyen. Ez működik Békés és Csongrád megyében tuti. (Megkérdeztem mindkettőt.)
DE ha valamelyikőtök véradó, akkor ők adnak igazolást. Mivel a véradókat mindenre szűrik. És így is ingyen van. A férjemnek így intéztük.
Szia!
Nagyon szépen köszi a választ!
Sokat segítettél!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!