Sokára jött össze a baba. Miken mentetek keresztül?
7,5 év alatt sok mindenen mentünk keresztül, mire lett egy pozitív teszt a kezünkben.
Időzített együttlétek, gyógyszeres rásegítés, 3 inszem, 2 lombik, pozitív pct teszt, majd 1 év IR diéta és 10 hónap gyógyszer után spontán terhesség.
Ezeket nehezítette, hogy először én voltam munkanélküli, majd a férjem. Az első lombik alatt meghalt a nagymamám, így lelkileg még nehezebb volt.
Tényleg közhelyes, de akkor jött a lányunk, amikor már nem is számítottunk rá.
Sajnos megértem min mész keresztül. Voltak hónapok, amikor a menstruáció első napját végig zokogtam.
Remélem hamarosan nektek is összejön. Kitartást nektek!
7 év. Tüdőbetegség, majd annak a kezelése, 2 nőgyógyászati műtét méhkorrekció (uterus subseptus)és endometriózis miatt, hormonszedés mellett 4 sikertelen inszemináció, aztán beletörődés. :( Valamivel több, mint egy évre rá spontán estem teherbe. Úgy mentem a nőgyógyászhoz, hogy fogalmam nem volt az utolsó menstruációm időpontjáról. Annyira nem foglalkoztam már a dátumokkal.
Az első trimeszter folyamán kiderült, hogy - a két műtét ellenére - maradt még sövény a méhemben, ami a középidős vetélés kockázatát növeli. Több haematómám is volt az 1. trimeszterben.
3. trimeszterben vesepangás. Minden más rendben volt, és pont a kiírás napján született meg a kisbabám. :)
2-es vagyok
Még annyit, hogy próbálj meg nem ezen morfondírozni mindig, lásd meg a mindennapok szépségeit, próbálj új érdeklődést találni! Én legálábbis így tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!