Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sokára jött össze a baba....

Sokára jött össze a baba. Miken mentetek keresztül?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy akiknek sajnos sok idő után sikerült, miket tettek, miket próbáltatok, és mennyi idő volt mire boldogság lett? Sajnos nekünk sem megy olyan egyszerűen, ahogy elképzeltem :(
2015. szept. 1. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:

7,5 év alatt sok mindenen mentünk keresztül, mire lett egy pozitív teszt a kezünkben.

Időzített együttlétek, gyógyszeres rásegítés, 3 inszem, 2 lombik, pozitív pct teszt, majd 1 év IR diéta és 10 hónap gyógyszer után spontán terhesség.

Ezeket nehezítette, hogy először én voltam munkanélküli, majd a férjem. Az első lombik alatt meghalt a nagymamám, így lelkileg még nehezebb volt.

Tényleg közhelyes, de akkor jött a lányunk, amikor már nem is számítottunk rá.

Sajnos megértem min mész keresztül. Voltak hónapok, amikor a menstruáció első napját végig zokogtam.

Remélem hamarosan nektek is összejön. Kitartást nektek!

2015. szept. 1. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:

7 év. Tüdőbetegség, majd annak a kezelése, 2 nőgyógyászati műtét méhkorrekció (uterus subseptus)és endometriózis miatt, hormonszedés mellett 4 sikertelen inszemináció, aztán beletörődés. :( Valamivel több, mint egy évre rá spontán estem teherbe. Úgy mentem a nőgyógyászhoz, hogy fogalmam nem volt az utolsó menstruációm időpontjáról. Annyira nem foglalkoztam már a dátumokkal.

Az első trimeszter folyamán kiderült, hogy - a két műtét ellenére - maradt még sövény a méhemben, ami a középidős vetélés kockázatát növeli. Több haematómám is volt az 1. trimeszterben.

3. trimeszterben vesepangás. Minden más rendben volt, és pont a kiírás napján született meg a kisbabám. :)

2015. szept. 1. 23:18
 3/3 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Még annyit, hogy próbálj meg nem ezen morfondírozni mindig, lásd meg a mindennapok szépségeit, próbálj új érdeklődést találni! Én legálábbis így tettem.

2015. szept. 1. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!