Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 nappal a nemvárt előtti...

5 nappal a nemvárt előtti barnázás vetélés jele?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Augusztus 14-én volt pozitív LH csúcsom, elvileg 30-án van a nemvárt, de tegnap és tegnapelőtt barnáztam. A barnázás előtt pici émelygéseim is voltak reggelente. A barnázás óta semmi. :( Lehet, hogy megtremékenyült, de nem tudott megtapadni és az távozott a barnával? Teszt (one step 10-es) ma délelőtti vizeletből negatív... Lehet még baba? Nem bírom ki vasárnapig... :( :(

2015. aug. 28. 12:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem holnap tesztelj! És rakd fel mindenképpen!! 😉 szorítok!
2015. aug. 30. 09:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Kedves 9-es. Örülök, hogy nem mindenhol van így, és sajnálom, hogy nem olyan helyre kerültem. Már van egy kisfiam, és amikor segítséget kértem, az orvosok úgy álltak hozzám, hogy nekem már van egy :(
2015. aug. 30. 09:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
12-es... az agyam eldobom! Mi az hogy már van egy? Ha nem lenne más ellátást kaptál volna? Te jószagú...sokszor javasoltam már hasonló esetekbe...menj be telefonnal a zsebedbe vagy táskádba amin hangfelvételt indítasz el! Ezzel a mondattal pert lehet nyerni és kell is. Az ilyen orvos nem való a szakmába és az ilyenek miatt tartunk ott ahol... A pofám leszakad... Ha már van szívhang akkor kutya kötelessége addig menni amíg lehet és amígy sem az anya sem a magzatot nem veszélyezteti...
2015. aug. 30. 16:51
 14/18 A kérdező kommentje:
Hajnalban megjött, köszönöm a válaszokat mindenknek. Új hónap, új remény...
2015. aug. 31. 06:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Kedves 13-as válaszoló, tudtommal a másik fél beleegyezése nélkül készített hangfelvétel bűncselekmény, ilyen úton nyert bizonyítékkal nem lehet pert nyerni, és nem is érdemes. Ilyenkor nem az a legfontosabb teendő szerintem, hogy akár ferde utakon is pénzt sajtoljunk ki a kórházból, hanem hogy mielőbb másik orvost keressünk. Ismerőseinknek pedig elmondhatjuk, hogy miért nem ajánljuk a kérdéses dokit, ahogy a jó, úgy a rossz hír is gyorsan terjed.
2015. aug. 31. 08:53
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

sajnálom, hogy ez a hónap nem lett sikeres. Nem kértél tanácsot, de ha akarod, megfogadod, mert tapasztalat mondatja velem: abba bele lehet bolondulni, ha minden hónapban ennyire biztos leszel abban, hogy sikerült, és már egy héttel az aktuális vérzés előtt a mensesre utaló jeleknél vetélés rémét látod. Megértelek, nem pedig gúnyollak, remélem, hogy írásban is átjön ez valamennyire, mert én is voltam már így. De így nem lehet, ezzel a rástresszeléssel többet ártasz, mint bármivel...

2015. aug. 31. 08:56
 17/18 A kérdező kommentje:
Szia 13-as! Persze, hogy átjött, köszönöm és megfogadom (már hajnalban megfogadtam), megpróbálom kikapcsolni az AKARÁSt, és nem rágörcsölni. Nem a vetélés jelét kerestem, csak furcsa volt, ami történt, sosem szoktam barnázni, plána nem korábban, mint a mensi, és ha esetleg ez (mások, okosabbak tapasztalatai alapján) vmi rendellenességre utalhat, gondoltam jobb tudni, mint hónapokig próbálkozni, és akkor elkezdeni kutatni a baj után (sajnos nem vagyok fiatal, akinek még jó pár éve van babát szülni, lassan a biológiai lehetőségeim végéhez közeledek...) Szóval tényleg KÖSZÖNÖM a válaszokat, mindegyik hasznos volt. :)
2015. aug. 31. 15:07
 18/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az előző a 16-os válaszra ment. :D
2015. aug. 31. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!