Veteles vagy csak megjott?
Penteken meg kellett volna jonnie ehelyett barnaztam 2 napig keveset,3nap delutan rozsaszines-piros verzes volt es utana egy kis vilagos piros,keves alig volt,majd megint barnazok,meg mindig nem mult el,tesztet nem csinaltam,mert nem is gondoltam arra hogy terhes lehetnek.
A parommal 2hete voltam egyutt,hanyingerem van,alhasi gorcseim vannak,gyengek de vannak,mostanaban farkas ehes is vagyok,ami ram nem illene,mert en nagyon keveset szoktam enni.
Aluszekonyabb vagyok es nagyon faradt,akkor is ha epp nem csinalok semmit.
Elmentem dokihoz,o azt mondta 2het mulva menjek vissza,de megorulok a kivancsisagtol,azt montak ha veteles lenne,akkor erosen gorcsolne a hasam es bo verzesem lenne,de nekem ilyen nincs.
Az eros gorcs neha reggel szokott elojonni,majd el is mulik,gondoltam reggel csinalok egy tesztet,de felek hogy nem mutat ki semmit.
Hohullamaim voltak,de lehet hogy csak igy jelezte,hogy megjon.
Nem ertem,kerlek segitsetek.
Mièrt nem csinàltál már tesztet?
Bármi lehet.Hormonzavar is.De ha terhes vagy a barnázás utalhat szintén hormonproblémára amit pótolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!