A jelképes barnázás ciklus 23. napján mit jelenthet? Mensi kezdete, vetélés?
Általában 29 naposak a ciklusaim, de szerintem most előbb meg fog jönni, mert legutóbb is 26 napos volt, és most is előbb volt ovu (a 12. napon, amúgy a 14.-en szokott lenni).
Tegnapelőtt nagyon kicsi vérfolt volt a bugyimon, amit szerettem volna beágyazódásnak hinni. Ma pedig jött ez a kevéske, halvány barnázás. Mi lehet ez, csak nem elvetéltem? :( Vagy meg fog jönni? Sosem szoktam barnázni ezelőtt.
Lehet köze ahhoz, hogy délután együtt voltunk a férjemmel, és rá pár órára jött ez a barnázás?
Köszi a segítséget, válaszokat!
Szia!
Persze lehet attól, hogy együtt voltatok, mert felsérthetett valamit és attól, de mondjuk lehet beágyazódás is szerintem. Ha esetleg mégsem jönne meg, akkor tesztelj mindenképpen.
Köszönöm, hogy írtál!
Azóta (majdnem 24 órája) se barnázás, se vérzés, semmi.
De ha tegnap volt beágyazódás, akkor a két nappal azelőtti vérfolt-szerűség mi volt? Lehet, hogy a beágyazódási vérzés "maradványa" volt a tegnapi barnázás? Tudom, ez undi kérdés, de hát fontos is! :)
Akkor szerinted ez nem lehetett vetélés? Igazán szörnyű lenne! Köszi még egyszer, ment a pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!