Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez terhesség? Teszteljek?...

Ez terhesség? Teszteljek? Lehet más is?

Figyelt kérdés
Tegnapra nemvártam ehelyett tegnap görcsöltem és kb egy foltnyit barnáztam,egy tisztasági betét elég volt ennek a mennyisége mára sem lett több,tehát ma is barnázok kicsit... Volt valakinek ilyen??

2012. júl. 16. 09:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, nekem minden menstruációm így kezdődik.
2012. júl. 16. 09:45
 2/11 A kérdező kommentje:
ha ez már mensi lenne akkor ez ciklus 1. napjának számít? ...és ez normális ha így kezdődik a mensi???
2012. júl. 16. 09:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Kedves 1.! Igen igazad van, nekem is így szokott.

Sokféle jelet olvastam már itt ....de a vérzés nemnagyon fordult elő....

KÉrdező!

Nagy valószínűséggel menstruálni fogsz, de ha mégsem, és baba lehet a dolog mögött egyet tudj: a vérzés az esetek többségében nem jó jel!!!

2012. júl. 16. 09:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem vérzem hanem barnázok és igen keveset... és görcsölök is
2012. júl. 16. 10:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Csinalj egy tesztet aztan ugy kiderül hogy mi a helyzet! De neked mindegyik menstruaciod igy kezdödik? Mert mondjuk nekem nem , nekem rozsaszines es utanna piros , a vege fele szoktam mar csak barnazni, de en azt mondom ha nem vagy biztos a dolgokban akkor csinalj egy tesztet!!
2012. júl. 16. 10:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem is így kezdődik minden menzesz. Attól barna, hogy alvadt a vér. Nyáron, melegben hamarabb is barnul.

Elvileg nem kóros, ha így kezdődik a menzesz, de ha neked soha nem volt ilyen, és mostantól fogva ilyenné változik (a következő is ilyen lesz), akkor dokihoz kell menni.

Illetőleg akkor sem árt, ha most nem jön meg és mégsem vagy terhes.

Én biztos vennék egy tesztet, nem olyan nagy összeg, és akkor legalább tudod, mire számíthatsz.

2012. júl. 16. 10:32
 7/11 A kérdező kommentje:
Ma tesztelek egyet majd megírom mi lett.. nagyon szeretnénk babát és a tüneteim nem a megszokott mensit jelzik talán ezért az aggodalmam...
2012. júl. 16. 10:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes, nekem is volt barnázásom és görcsöltem, akkor vettem tesztet és pozitív lett.
2012. júl. 16. 11:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Mennyi barnázás elfogadott? Neked mennyi volt? Az tuti hogy egy mensinek nagyon kevés...
2012. júl. 16. 12:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Csak pár csepp barnázás volt, aztán 6-7 hét tájékán egy nagyon kicsi rózsaszín is volt.
2012. júl. 16. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!