Ki nem várja augusztus végére, szeptember elejére? éreztek valamit? Mikor teszteltek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 28. 09:46
32/52 anonim válasza:
Első vagyok. Ma, holnap kellene megjönnie... Nem merek tesztelni!!!! :D Holnap megyek nagybevásárlásra, akkor veszek tesztet, és úgy döntöttem, szombaton csinálom meg. Feltéve, hogy nem jön meg! De még mindig az az érzésem, hogy meg fog.
33/52 anonim válasza:
Veletek??? Kérdező, elvileg már neked is késik?!
34/52 anonim válasza:
Nekem is ma kellene, de nem merek tesztelni :( úgy érzem meg fog jönni... :( :( :( pedig már nagyon szeretnénk ha összejönne :( május óta próbálkozunk :(
35/52 anonim válasza:
Nagyon várjuk a teszt eredményeket!!!! Szorítunk mindenkinek, hogy zebra csíkosak legyenek!!!!!
36/52 anonim válasza:
Köszi, én is drukkolok mindenkinek, aki szeretne babát :)
Nekünk ez az első hónap, és minket egyáltalán nem hajt a tatár. Egyelőre bízunk benne, hogy a baba tudja, mikor kell jönnie :)
37/52 A kérdező kommentje:
Na csajok,nalam semmi verzes,mindig azt hiszem hogy megjon,de nem,holnap vszinu tesztelek,mert alacsony a progeszteronszintem,es ha pozitiv abteszt akkor kerek gyogyszert.enyhen barnaztam,vagyis pefseteltem,de ennyi.semmi tunetem tovabbra se.
2015. szept. 3. 21:50
38/52 anonim válasza:
Nekem se jött meg tegnap,de lehet csak azért mert rágörcsöltem :( ha délutánig nem jön meg csinálok egy tesztet... Emi
39/52 anonim válasza:
3-as vagyok,holnapra várom, egyik pillanatban úgy gondolom sikerült, a másikban pedig nem. De talán erősebb az igen. Feszül a mellem, ami rám mens előtt nem igazán jellemző, illetve nem is barnázok, mint az utolsó mens előtt. Második baba lenne. Holnap reggel tesztelek.
40/52 anonim válasza:
Csináltam egy tesztet, de negatív :( Emi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!