Ki nem várja augusztus végére, szeptember elejére? éreztek valamit? Mikor teszteltek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 28. 09:46
21/52 A kérdező kommentje:
de nincsenek pms tüneteim,semmi nincs.kedden tesztelek újra ha addig nem jön meg :) remélem az már pozitiv lesz.de kedden volt barnás pecsételésem,nem kellene már mutatnia?
2015. aug. 30. 09:49
22/52 anonim válasza:
Első vagyok! Tegnap volt egy erős szúrás jobb oldalon, és még mindig rendszeresek a görcseim. A hasam alul puffadt....ezek sosem jellemzőek rám. Viszont ma már a cicik is fájnak, ami az átlag mensihez képest későn jött... Hát majd meglátjuk :) Én szerdáig mindenképpen várok a teszttel.
23/52 anonim válasza:
Első! Én is görcsölhetek, és nekem is felpuffadt a hasam.
A többiknek is szorítok!
Eszti
24/52 anonim válasza:
Én úgy érzem h nem sikerült,női megérzés :( de még nem jött meg... szóval várok... Emi
25/52 anonim válasza:
Tesztet csinált azóta valaki?
Eszti
26/52 A kérdező kommentje:
nekem továbbra sincs semmilyen tünetem...holnap tesztelek...
2015. aug. 31. 09:55
27/52 anonim válasza:
nekem még nem jött meg,de tesztet se csináltam.várok vele még. nem érzem,hogy baba lenne, az elsőnél sok tünet volt,most nincs ezért gondolom. bár megjön érzés sincs,totál semmi
6-os
28/52 anonim válasza:
Kicsit én is inkább a nem felé hajlok, annyira menstruációszerűek a tüneteim... De passz. Viszont, azt álmodtam, hogy pozitív a teszt :D
30/52 anonim válasza:
Én nem teszteltem, ssemmi tünetem nincs :( szóval szerintem nagyobb az esély h megjön holnap... Emi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!