Ki nem várja augusztus végére, szeptember elejére? éreztek valamit? Mikor teszteltek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 28. 09:46
11/52 anonim válasza:
nekem is kedden volt egy kis barnás folyásom, nem tudom mitől lehetett... nekem 31 naposak a ciklusaim, szóval még van pár napom nem vártig...2es
12/52 anonim válasza:
25-ére vártam, ma délután csináltam tesztet, de negatív lett.
13/52 anonim válasza:
30.ra nem varom! Holnap reggel ellovok egy tesztet! :)
14/52 anonim válasza:
Akik ma teszteltek/tesztelnek mizu? Megy a drukk
15/52 anonim válasza:
Nekem a ma reggeli Gabriel tesztem full negativ.
Szerintem holnap meg fog jonni :(
16/52 A kérdező kommentje:
nálam még semmi...ma reggel terveztem hogy ellövök egy tesztet,de azt hittem megjött,de nem :) szóval talán majd holnap lövök egyet.tesztelők majd írjátok meg mi lett :)
2015. aug. 29. 10:48
18/52 anonim válasza:
Gratula a pozihoz !!! :) nekem kicsit görcsöl a hasam, fura és az alhasam kicsit ki van dudorodva, de lehet csak beképzelem :) kb. jövőhét szombaton fogok tesztelni, ha addig nem jön meg :( :)
írjatok nevet vagy monogramot hogy tudjuk mikor ki ír!
2es voltam
Emi
19/52 A kérdező kommentje:
én ma teszteltem rossmanos facelle 25ös érzékenységűvel negativ.remélem túl korán teszteltem.
2015. aug. 30. 09:36
20/52 anonim válasza:
Ne add fel, kedves kérdező! Lehet, még korai volt.
Én holnap csinálok újra, remélem, erősödni fog.
Eszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!