Kiszakadt az óvszer. Mit tehetnék még?
Ma este 17 óra körül együtt voltunk a barátommal,pózt váltottunk (ekkor még meg is nézte,hogy nincs e kiszakadva,lecsúszva stb és nem volt). Majd miután elélvezett azután hallottam egy nagyobb sóhajt,de nem az élvezettől. Közölte,hogy kiszakadt teljesen a gumi,tehát teljesen belém élvezet. Jó azonnal sürgősségi,rá kb 1-1,5 órára sikerült is bevennem a gyógyszert (hiába siettem,a doki kevésbé illetve gyógyszergyárt is alig találtunk nyitva). Escapelle eseményutáni tablettát írt fel a nőgyógyász,azt be is vettem. 2 hét múlva tesztelek,de mégis annyira nyugtalan vagyok. Nincs más dolog amit tehetnék??
Amúgy ha ez számít akkor nemrég múlt a menszeszem (9 napja).
Van ahol azt olvastam,hogy 50-50%,hogy beválik,van ahol 95%-ról írnak.
Mellékhatások már kezdenek kijönni. Folyamatos hányinger,illetve be is lázasodtam.
Nem kell rágörcsölni! Ha ilyen hamar megvolt a bogyó, akkor szinte esélytelen,hogy gond legyen! :)
Az inkább akkor van ha később veszi be valaki.
Értem. Köszönöm a válaszokat. Tehát most várok két hétig..addig megfog enni a fene. Nőgyógyász sem tudja hamarabb megállapítani a terhességet?!
Nincsenek egyéb módszerek még amivel kizárhatnám?
Hatnia kell 72/48 órán belül veszed be akkor 1000% ha nem akk report a gyárnak.. akkor ,,kárpótolnak''
de 1000% h hatnia kell csak ne stresszelj rá mert akkor tényleg oda b*sz a gyógyszernak h hat-e na meg figyelj közbe h ne legyen hányingered se tőle stb.. mellékhatások, pár óráig ne nagyon csinálj sok mindent pl ne kajáld teli magad nyugodt állapotba tartsd a szervezeted.
Viszont azt nem tudom hogy mellékhatás előjön akkor venned kell e be még-et?! olvasd el, de próbáld meg nem kihányni lázasság meg hideg zuhany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!