Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló első levél 2. hetében kiszakadt az óvszer, terhes lehetek?
ez 6 hete volt, aggódom mert feszül a hasam és gyengének is érzem magam egy picit ( a gyengeséget lehet hogy csak bemagyarázom magamnak)
igazából utána vettem is esemény utáni tablettát. a fogamzásgátlót úgy gondolom rendszeresen, és időben veszem be, az első levél 2. hetében sem volt máshogy.
Milyen tablettát szedsz?
A legtöbb már az első szemtől kezdve hat (ha menstruáció első napján veszed be), ha ezt írja a tájékoztató, akkor az esemény utáni tabletta csak felesleges önpusztítés volt. Mégis hogy lennél már terhes?
nekem sajnos volt egy abortuszom, és az utáni vérzésre (is) ìrta fel a nőgyógyászom, ìgy hát nem tudom mennyire számìt menstruációnak
Dienille-t szedek, első fogamzásgátlóm, azt ìrja a tájékoztató hogy az első szemtől véd, de ahogy olvasgattam minden fog.gátlóra ezt ìrják
ha lett volna egy nem kìvánt terhességed, amit nehezen dolgoznál fel, te is ennyire paranóiás lennél :D
az óvszer az első hónapra kellett (orvosom ajánlotta az első hónapig a plusz védekezést), az esemény utáni azért, mivel akkor még nem telt le az 1 hónap és nagyon féltem/félek
Abortusz utáni vérzésre fogamzásgátló aztán majd mellé még esemény utáni? retardált orvosod van.
ne csodálkozz, hogy rosszul vagy! válts dokit, és ha jót akarsz magadnak, szokj le a hormonok szedéséről, és tanuljátok meg normálisan használni a gumit (érdekes, nekem egy sem szakadt ki soha), és használjatok spermiciddel bavolt gumit pl. (lifestyles ultra safe) és akkor nem kell tartanod a terhességtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!