Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszakadt a gumi, belém élvezett barátom szerintetek mekkora a gond?
A történet az volt , hogy gumival védekeztünk és kiszakadt közben de nem vettük észre sajnos .
Barátom belém élvezett majd rohanás a dokihoz és az aktus után 35 perccel már bevettem az első tablettát. ( Rigesoft) Azóta kicsit fáj a hasam és néhány menstruciós panasz is fellépett . A doktor azt mondta minél hamarabb veszem be a tablettát annál nagyobb az esélyem hogy kivédjem a terhességet . A peteérés utolsó napján voltam ez sajnos pech bár a menstruációm alapból kicsit hektikus. ( 28-32 nap ) Most akartunk átváltani fogamzásgátlóra erre pont így járunk :/ A doki nyugtató szavai ellenére kicsit félünk . Oltásokat és humoros megjegyzéseket köszönöm most nem kérek :)
próbálj hetente csinálni tesztet..az orvos nem tudja kimutatni a terhességet egyből. De szerintem a gyógyszerral kivédted a dolgot talán.
Nekem is volt hasonló..a teszt mindig negatívot mutatott..két hét után megint orvos és nem voltam terhes...
Köszönöm a nyugtató válaszokat :)
Van egy nőgyógyász ismerősünk elmeséltük neki és ő is azt mondta hogy a peteéréstől független nagyon gyorsan bevettük a tablettát így szinte kizárt a terhesség de azért 15 nap után ajánlotta a tesztet a teljes megnyugvás érdekében . A tabletta óta olykor fáj a hasam és feszülnek a melleim de nem gáz :) Ugye az nem törvényszerű , hogy vérzésnek kell lennie idő előtt ?
Doki mint ha azt mondta volna , hogy van akinél megjön hamarabb de átlagban a normál időben jön meg a menzesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!