Én szeretnék babát, a férjem nem igazán partner ebben. ő is belemenne, de csak miattam. így meg minek kezdjünk egyáltalán neki?
hogyan tereljem más felé a gondolataim? milyen más célt találjak magamnak? (pedig most ez lett volna minden vágyam)
a férjemmel ezt már többször átbeszéltük, úgyhogy többször már nincs értelme. abban maradtunk, hogy nem hozom föl a témát többet, majd ő szól ha felkészült. így még beszélgetni se tudok miről vele, hiszen csak egy dologról tudnék... most egy olyan pontra jutott a kapcsolatunk, amikor nem közös a cél.
mit csináljak, hogy megváltozzon ez a beszűkült gondolatvilágom?
elkeseredésem még azt is fokozza, hogy nincs rendben a ciklusom sem, így lehet, hogy ha akarnánk, se tudnánk olyan könnyen összehozni a babát.
hát, a férjed eléggé basáskodik feletted. az ember azért házasodik, mert felnőtté vált, és felvállalja a gyermekvállalás felelősségét is. magyarul: felnőtt a feladathoz. ha a férjed ebben nem partner, akkor vagy éretlen, vagy ... nem is mondom, mert nem akarlak megbántani.
ha csak járnátok, azt mondanám, lépj le.
szerintem legyél türelemmel :) hány évesek vagytok? nem írtad, hogy fennáll a veszélye hogy kifutsz az időből...nem vagyunk egyformák, nem egyszerre vágyunk családra sem. erőltetni nem szabad, annak a vége általában csúnya válás pici gyerekkel, ezt gondolom nem akarod...várj amíg ő is akarja, addig pedig foglald le magad mással. dologzz, tanulj valamit, kezdj el gyűjteni egy új kocsira, vagy bármi, ami érdekel...meglátod, ha nem görcsölsz a témán, ő is hamarabb megnyílik! emellett az is jó ötlet, ha gyakran találkoztok az ő baráti köréből olyanokkal, ahol már van baba, hátha megjön a kedve!
sok sikert!
Szia!
Mi ugyan igy voltunk.Én vágytam a babára, ő nem igazán.De mivel látta rajtam, hogy minden vágyam egy csöppség,abbahagytam a gyógyszert.Mikor pozitiv lett a teszt, azt sem tudta mitévő legyen, beparázott, de amikor meglátta ez első uh vizsgálaton az akkor még csak egy rizs szemre hasonlitó babucit, teljesen elolvadt.Azóta jön velem minden vizsgálatra, és már ő is nagyon vájra, hogy kibujjon a babánk a pocimból.Ők másképp élik ezt meg mint mi nők.Kezdetnek az is jó ha nem zárja ki a gyerek lehetőségét, a többi pedig majd jön magától, hidd el!!!!
Kitartás a párodhoz, és sok sikert a babához!
20 hetes km.
köszönöm a válaszokat. most egy kicsit jobban érzem magam. :)
olyan rossz: egyszerűen nem tudom kontrollálni az érzéseim ezzel kapcsolatban. egyszer sírógörcs napokig, másnap rájövök, hogy milyen hülye vagyok, hogy ilyen tragikusan fogom fel és akkor minden jó. biztos a hormonok...
fog nálunk is jönni az a baba, csak most azért vagyok csalódott mert túl romantikus vágyaim voltak vele kapcsolatban, pl. spontán egyszer csak egymás szemébe nézünk, látjuk, hogy a másik is arra gondol és csak megtörténik. de a valóság nem ilyen, ez egy komoly döntés, amit sok beszélgetés, készülődés előz meg. (persze vannak példák a romantikus verzióra is, de kevesebb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!