A nemi elet megzavarhatja a havim erkezeset, ha egy ideje nem volt es partner valtas van?
Azaz 2 eves kapcsolatom veget ert 4 honapja. Azota ugy 2 honapja jottem ossze az uj baratommal. Volt szex,s annyira beleeltuk magunkat h oveszer nelkul betette, de rogton ki is huzta,neh baj legyen.Tovabb ovszerrel csinaltuk.
Viszont a havim kesik egy hetet. Szokott kesni, de akkor is aggodom.
Semmilyen terhessegi tunetem nincs, se hanyinger v emelyges, se szedules, es az etelektol sem undorodom.
Lehetseges h az uj partner miatt kisse "osszezavarodtak" a hormonok es kesik?
17 evesen az elso partner utan 3 honapot kimaradt.
De azota helyre allt.Viszont hallottam h pszihologiai dolgok is befolyasoljak.
Mire gondoljak?
nézd, hamár ilyen meggondolatlanok voltatok, egyelőre megnyugtatlak azzal, hogy
a terhesség jelei a várható menses után 2-3 héttel jelentkeznek: émelygés, hányinger stb...
az előváladék is tartalmazhat ondót, így lehet, hogy az is elég..
vegyél terhességi tesztet!
és nincsen összefüggésben a partnerváltás, legfeljebb olyan pszichikai hatással lehet, hogy többet izgulsz, idegeskedsz, stb...
szóval ne idegeskedj és irány a patika!
Szia!
Simán megzavarhatja a havid érkezését a rég nem művelt :) sex.
Viszont nekem előbb megjött, mint inkább késett. Természetesen nem riogatni akarlak, de valóban a teszt a legjobb módja annak, hogy lásd, mi a helyzet.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!