Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vallalnatok meg egy babat?

Vallalnatok meg egy babat?

Figyelt kérdés
37 eves vagyok van ket kislanyom es lassan egy eve nem jon ossze a harmadik baba. 2 honapja volt egy spontan vetelesem 5 hetesen de mindenki azt mondja nem vallaljak mar harmadik babat. En nagyon szeretnek meg egyet de lassan ugy erzem lehet tenyleg nem kene mar a korom miatt es igazabol van ket egeszseges kislanyom egy 3 eves es egy 2 eves. Viszont nincs erom elmenni fogamzasgatlast meg megcsinaltatni nem tudom igazabol meddig varjak meg vagy megtegyem. Ti vallalnatok meg? Tudom ezt nekem kell eldonteni de hatha van valaki aki ilyen kis korkulonbsegel vallalt meg egy harmadikat es nem banta meg..:)

2015. aug. 21. 07:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

9-es valaszolo nem semmi! Gartulalok!!! Hogy birod a 4 babaval???:)))

Most az 5. minden elismeresem!!!

Kicsit attol felek, hogy birom majd a harom kicsivel:)

Semmi segitsegem nincs sajna

2015. aug. 21. 12:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Az előbb még azt írtad, hogy anyukád sokat segített. Most meg azt, hogy nincs segítséged. ????
2015. aug. 21. 13:02
 13/15 A kérdező kommentje:

Igen irtam, hogy 1 eve itthon dolgozom es azota nincs segitsegem elotte anyu volt a gyerekekkel sokat mert dolgoztam rendesen.

Kulfoldon elek o hazament ugyhogy nincs segitsegem!

2015. aug. 21. 18:04
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

9-es vagyok,10-es:a kötelező vizsgálatok megvannak 20 éveseknél is.Ugyanúgy megvan a kockazat 20 éves anyukáknál is hogy beteg lesz a gyerek.Ha mindketten egészségesek,és úgy is elnek,kicsi az esély hogy baj legyen.Rettegni pedig nem szabad.Akkor az ember soha nem merne belevágni semmibe!

Kérdező:köszönöm!Nem könnyű,de soha senki nem is mondta hogy az lesz.Imadjuk a gyerekeket,ezért is vállalunk ennyit.Gyermekeink szeretete mindenért kárpótol!!!!Sok sikert kívánok neked!Nem lesz könnyű neked sem,de gondolj arra mindenben csak a kezdet nehéz!

2015. aug. 21. 22:57
 15/15 A kérdező kommentje:

Koszonom kedves utolso! En is igy vagyok ezzel nincs miert rettegnem:)

Valoszinu csak elkeseredtem kicsit mert ugye hamar terhes lettem a masodik kislanyommal es most sok ido telt el. Koszonom a biztatast es sok boldogsagot nektek az ujabb kis picihez!:)

2015. aug. 22. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!