Vallalnatok meg egy babat?
9-es valaszolo nem semmi! Gartulalok!!! Hogy birod a 4 babaval???:)))
Most az 5. minden elismeresem!!!
Kicsit attol felek, hogy birom majd a harom kicsivel:)
Semmi segitsegem nincs sajna
Igen irtam, hogy 1 eve itthon dolgozom es azota nincs segitsegem elotte anyu volt a gyerekekkel sokat mert dolgoztam rendesen.
Kulfoldon elek o hazament ugyhogy nincs segitsegem!
9-es vagyok,10-es:a kötelező vizsgálatok megvannak 20 éveseknél is.Ugyanúgy megvan a kockazat 20 éves anyukáknál is hogy beteg lesz a gyerek.Ha mindketten egészségesek,és úgy is elnek,kicsi az esély hogy baj legyen.Rettegni pedig nem szabad.Akkor az ember soha nem merne belevágni semmibe!
Kérdező:köszönöm!Nem könnyű,de soha senki nem is mondta hogy az lesz.Imadjuk a gyerekeket,ezért is vállalunk ennyit.Gyermekeink szeretete mindenért kárpótol!!!!Sok sikert kívánok neked!Nem lesz könnyű neked sem,de gondolj arra mindenben csak a kezdet nehéz!
Koszonom kedves utolso! En is igy vagyok ezzel nincs miert rettegnem:)
Valoszinu csak elkeseredtem kicsit mert ugye hamar terhes lettem a masodik kislanyommal es most sok ido telt el. Koszonom a biztatast es sok boldogsagot nektek az ujabb kis picihez!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!