Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezt nem értem? Egyszer pozítiv...

Ezt nem értem? Egyszer pozítiv egyszer negatív most mi van?

Figyelt kérdés
Teszteltem csütörtökön délután egy + péntek reggel - vasárnap reggel + ma reggel - akkor most mi van? Kiváncsi vagyok holnap reggel mi lesz mert a + jön :-) Járt már valaki így mi lett a vége baba vagy nem baba?
2010. márc. 9. 21:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Elég vicces dolgot produkálnak a tesztek, de szerintem a doki a legbiztosabb, meg ha vannak terhességi jeleid :)
2010. márc. 9. 21:17
 2/17 A kérdező kommentje:
Szurkál a hasam hány ingerem van nagyon fáradékony vagyok hol aludnák hol meg nem tudok. Félek mert görcseim is vannak erősebbek enyhébbek, de a doki azt mondta ez nem gond. A dokival várnom kell 22.ig addig telefonon tartjuk a kapcsolatot de elötte nem érdemes uh csinálni. Köszi a gyors választ!
2010. márc. 9. 21:24
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem babas vagy, mert alpozitiv teszt nincs.

Gratulalok! :)

2010. márc. 9. 21:24
 4/17 A kérdező kommentje:
Amúgy a második + tesztem fenn van pill csatolom halvány de +. [link]
2010. márc. 9. 21:30
 5/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is terhes vagy. És a görcsök se gond, nekem sokáig volt "mindjárt megjön " érzésem a picimmel.Gratulálok:)
2010. márc. 9. 21:32
 6/17 A kérdező kommentje:
[link] Ezen jobban látszik! Köszi.
2010. márc. 9. 21:32
 7/17 anonim ***** válasza:
21-32 vagyok. amúgy hol jársz a ciklusban? egyértelműen +teszt:)
2010. márc. 9. 21:36
 8/17 A kérdező kommentje:
Elvileg 40 naposak a ciklusaim csütörtök volt a nem várt nem is jött nem birtam délután teszt + péntek reggel - vasárnap reggel + ma Meg - nem tudom mi van vaterás teszt.Szóval most vagyok a nem várt után 5. napon remélem minden rendben van.
2010. márc. 9. 21:43
 9/17 anonim ***** válasza:

nekem ugyanilyen teszttel ilyen lett a 29 nap délután, utána 2 napig reggelente negativ lett, és a 33. napn a dokim látta a 3 mm-s kis pöttyöt, azota 20 hetes vagyok, hidj neki, ez nem téves tesz. menj dokihoz, meg vizsgál, még ha babát nem is lát de megvastagodott nyálkahártyát igen és meg tapintja hogy nagyobb améhed, az jo jel. nagyon drukkoloio, irj majd hogy mi lett.

32

2010. márc. 10. 08:23
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozitívnak veheted:-)Gratulálok a kis jövevényhez:-)))
2010. márc. 10. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!