Lehetek terhes, ha egyszer pozitív volt a tesztem, most meg negatív?
Sziasztok! Vázolom a helyzetet :)
Még mensi előtt vagyok rendesen. kb. 10 dpo-n. Tegnapelőtt egy nagyon érzékeny teszttel (10-es) halvány pozitívat teszteltem, szépen látszódott még a párom is látta ez nagy szó. Viszont ma negatív lett. Erről úgy hallottam korai terhességnél (főleg ilyen korán) előfordulhat, hogy a pisi koncentrációja nem oylan minden reggel.
Már 3 napja mensis érzésem van (azaz 1 héttel kezdődött a nem várt mensi előtt), szúr az alhasam, feszít, nyom most már a mellem is fájm, de nem a bimbóm, hanem belül érzem.
Voltam ma tornázni is és már az első 5 percben (pedig nem volt megerőltető amit csináltam) úgymond lihegtem, és ömlött a víz rólam.
Igazán tudom, hogy kb. 4 nap múlva kell tesztelnem, de azért érdekelne véleményetek, hogy szerintetek terhes lehetek-e. Egy tippelést kérnék erre vonatkozóan :) Persze elmondom majd hogy mi lett ;-)
Nem szabad negatívnak lenni :)) Inkább pozitívnak de reálisnak.
De ez nem tipp volt, de gondolom akkor tipped a NEM :)))
Tudom, hogy elég gyerekesnek tűnik a kérdés. Nem élem bele magam, bár eléggé emlékeztet az előző babavárásom elejére a mostani ciklusom idáig. (sajnos az a baba elment)
De felálltam és most újból szeretnék. Nem hagy nyugodni a belső hang, hogy lehet hogy sikerült.
Szia Zsuzsa!
Először is hadd gratlulájak neked! Hisz ez nagyszerű!!!
Újra babás vagy!!! :)))
Igen, tessék elhesegetni a gondolatokat jó? Ne idegeld magad, a mostani babád ott fog maradni és egészségesen fog megszületni. Gondolom hogy most babás vagy felkerested már az orvsot és írt fel valamit, nem? Szóval tényleg ne aggódj :)
Minden rendben lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!