Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon féllek, mert már több...

Nagyon féllek, mert már több mint egy hete késik, a teszt negativ, de csak egyszer teszteltem, ugye nem vagyok terhes? Bővebben lent

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és már egy hete késik a mensim,de a hasam nagyon fáj lent,a melleim is nagyon fájnak,elég érzékenyek.Vasárnap teszteltem és a teszt negativ lett.De azóta semmi jel.Ittam tegnap is vörösbort,de akkor sem bir megjönni.2 hete eléggé megfáztam,talán azért késik?Nem szeretnék babát,mert ez a baba azé a srácé lenne,aki visszament a volt csajához.Nőgyógyászhoz féllek elmenni,mert még soha nem voltam és ez elég ciki egy 18 éves csaj számára.Segitsetek!
2010. szept. 14. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Még egy teszt aztán ha baba ha nem egy nőgyógyászati vizsgálat nem árt .
2010. szept. 14. 11:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Először is, aki nemi életet él, az igenis járjon nőgyógyászhoz, bár 18 évesen ettől függetlenül már el kellett volna látogatnod oda. Mitől félsz, nem fog megenni. Azért ennyi idősen lehetne egy kicsit több eszed is. Egyáltalán védekeztetetk? Mert ha igen, akkor nincs mitől félned, akár késik akár nem.

De ha meg már ennyi ideje meg kellett volna jönnie, és negatív a teszt, akkor nem valószínű, hogy terhes vagy, egyszerüen csak késik.

Ettől függetlenül igenis menj el nőgyógyászhoz.

2010. szept. 14. 11:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem védekeztünk ez a baj.De nem ment belém,tudom hülye vagyok,mert elég egy cseppecske is és máris meg a baj.Abortusz ellenes vagyok,de ha babás lennék nem tudom mit tennék.
2010. szept. 14. 11:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Először is tesztelj még egyet, de QUPIDÓVAL (gyógyszertárban kapsz olyat és a nagyon korai terhességet is kimutatja)..

ha negatív akkor öröm bódottá!!! ha pozi akkor dokihoz kell menni, és nem ciki nőgyógyászhoz járni!!

Nem védekeztetek amúgy?

2010. szept. 14. 11:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha negatív a teszt valószínű, nem vagy terhes. Csinálhtasz még egyet, hogy megnyugodj. De ettől függetlenül elmehetnél orvoshoz, pláne még nem voltál, megvizsgál, megbeszélitek, miért késhet, lehet más probléma is a háttérben. Nem ciki elmenni ilyenkor egyáltalán, emiatt ne aggódj!
2010. szept. 14. 12:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Előbb vettem tesztet,de majd reggel fogom csak megcsinálni,várok reggelig,hátha megjön.Eléggé fáj a hasam.Remélem negativ lesz.És ha az lesz,elmegyek akkoris minden képpen dokihoz.
2010. szept. 14. 13:13
 7/10 anonim ***** válasza:

milyen tesztet vettél?

drukkolok h negatív legyen!!! és tanulj az esetből hogy máskor ne kelljen izgulni!!!

2010. szept. 14. 13:24
 8/10 anonim ***** válasza:
ja és írd meg holnap hogy mi lesz!! de sztem negatív!!
2010. szept. 14. 13:25
 9/10 A kérdező kommentje:

Oké,megirom :))

Szerintem ezt a tesztet nem ismered,mert mivel Szlovakiában lakom.És ez valami itteni teszt,remélem jó,ezt ajánlotta a patikus:)

2010. szept. 14. 14:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok :) Teszteltem az első pisiből és N lett :) Egyrészt nagyon megnyugodtam,de másrészt nem,mert valami végett csak nem jön meg :S Pedig fáj a hasim és a cicieim is.De semmi:( Még várok pár napot és elmegyek dokihoz ha nem jön meg.
2010. szept. 15. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!