Nagyon féllek, mert már több mint egy hete késik, a teszt negativ, de csak egyszer teszteltem, ugye nem vagyok terhes? Bővebben lent
Először is, aki nemi életet él, az igenis járjon nőgyógyászhoz, bár 18 évesen ettől függetlenül már el kellett volna látogatnod oda. Mitől félsz, nem fog megenni. Azért ennyi idősen lehetne egy kicsit több eszed is. Egyáltalán védekeztetetk? Mert ha igen, akkor nincs mitől félned, akár késik akár nem.
De ha meg már ennyi ideje meg kellett volna jönnie, és negatív a teszt, akkor nem valószínű, hogy terhes vagy, egyszerüen csak késik.
Ettől függetlenül igenis menj el nőgyógyászhoz.
Először is tesztelj még egyet, de QUPIDÓVAL (gyógyszertárban kapsz olyat és a nagyon korai terhességet is kimutatja)..
ha negatív akkor öröm bódottá!!! ha pozi akkor dokihoz kell menni, és nem ciki nőgyógyászhoz járni!!
Nem védekeztetek amúgy?
milyen tesztet vettél?
drukkolok h negatív legyen!!! és tanulj az esetből hogy máskor ne kelljen izgulni!!!
Oké,megirom :))
Szerintem ezt a tesztet nem ismered,mert mivel Szlovakiában lakom.És ez valami itteni teszt,remélem jó,ezt ajánlotta a patikus:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!