Terhes vagyok? Mi a véleményetek? 18 éves vagyok, 3 hete meg kellett volna jönnie, de nem jött. Ez már előfordult egyszer, akkor 2-3 hetet késett. Vettem tesztett hálistennek negatív lett.
szia!
A cigiről szokjál le mert ha terhes vagy és úgy döntesz megtartod nem tesz jót a babának. Szerintem nem vagy terhes. A teszt 99%-os eredményt ad. Mindenesetre vegyél mégegy tesztet és ha az is negatív akkor tuti, hogy nem vagy az. Fogamzás gátlót nem akarsz szedni?
Egy nőgyógyász 100%-os választ tudna adni ha nagyon bizonytalan vagy menj el egyhez.
Szerintem sem vagy terhes. Az első trimeszterben a nők 90 %-a alig tud enni a rosszullétektől. Én az első 3 hónapban fogytam 3 kilót, csak utána kezdtem el hízni.
Mikor voltatok együtt? Ha nem ment el benned, akkor kicsi az esély. Bár hallani ilyen történeteket, de én vigyáztam így 3 évig, nem volt baj. De ha aggódsz, jó lenne másképp védekezni.
Úgy látom, hogy az előttem írók nem értették az általad leírtakat teljesen. Teszetet nem most csináltál, hanem mikor egyszer volt már ilyen eset, hogy késett és akkor negatív volt.
Szóval igen, lehetsz terhes. Az, hogy nincsenek tüneteid sem jelent semmit. Én csak abból vettem észre, hogy talán baba lehet a dologban, hogy nem jött meg. Soha semmilyen terhes tünetem nem volt utána sem. Se hányinger, se émelygés, se mellfeszülés. Tehát vagyunk páran, akiknek nincs tünete. Mindenképp csinálj egy tesztet, mert szerintem valószínű, hogy baba van a dologban, főleg 3 hetes késésnél. Nem is értem, hogy tudtál idáig várni.
A megszakításos módszer pedig nem mindenkinél válik be, mert elég az előváladékból 1 spermának fürgének lennie, ha pont akkor van peteérésed.
Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény!
Aztán fel a fejjel!
25 hetes kismami
Nem vagy most sem terhes,de tesztelj minél hamarabb.
Nem kell reggeli teszt már.
3 hét késés után napközben is kimutatná,de nem vagy az.
Köszönöm a válaszokat!
Ma délután csináltam meg a tesztet és sajnos pozitív. Nem vagyok még felkészülve rá lelkileg és más okokból. Egyértelmű, hogy el kell vetetnem. Most vagyok a 4. hétben, így még van időm, de szeretném minél hamarabb. Legszívesebben még ma elmennék nőgyógyászhoz, ha van ügyelet. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, h a barátom teljes mértékben mellettem van és anyagi dolgokat is állni fogja. Csak lelkileg kéne erősnek lennem.:S
Én is 18 voltam, amikor teherbe lettem kétségbe estem és azonnal de tényleg kb miután megtudtam rá 5 nappal elvetettem, ma 20 vagyok ugyanaz a párom és babát szeretnénk..nem megy sajnos életem legrosszabb és legfájdalmasabb emléke marad nem felejtem el azt a napot ne érts félre nem hittérítő vagyok és kioktatni sem akarlak csak van úgy hogy hirtelen az ember nem gondolkodik reálisan ha van párod aki mindenben melletted áll lehet, hogy akkor is jól döntenél ha anyuka lennél,Bárhogy döntesz változtatni utólag...
B
Nem hiszem hogy terhes vagy de persze ezt nem lehet kizárni. Jobb lenne ha inkább orvoshoz fordulnál.
Ha az vagy megtartod?
Most olvasom hogy pozitív lett a teszted. Az abortuszt nagyon gondold meg a gyerekedről van szó s ez a dolog egész életedet végig fogja kísérni, nem jó értelemben. Ráadásul nem is biztos hogy lehet még gyereked ha ezt elveteted.
Én is 18 éves vagyok és 12 hetes terhes én is rosszúl állok anyagilag barátom dolgozik igaz meg anyukámék támogatnak de az sem jelent azt hogy jól élünk s mégis megtartottam. Szerintem te is gondold meg mert lehet hogy később megfogod bánni. Bár ez a te döntésed a te dolgod.
De gondolj arra hogy már 6 hetesen ver a kicsi szíve.
Sok sikert a jó döntéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!