Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hogy 'időzítettétek' a...

Ti hogy 'időzítettétek' a teherbeesést?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy ha választani lehetne, mit szeretnél, mikor szülessen a baba? Melyik évszak, vagy akár hónap?

Volt, aki direkt úgy próbálkozott, hogy pl. tavaszi babát szeretett volna, és mondjuk július-augusztusban próbálkoztak?

Melyik miben jobb/rosszabb?

Lassan mi is belevágunk, de nem tudom, melyik időszak lenne az optimálisabb

2015. aug. 18. 15:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is tervezek,aztán majd kiderül,Ember tervez-Isten végez.

Én mindenképpen július-augusztus környékén szeretnék szülni,mert októberben kezdenék egy főiskolát,igaz havi egy hétvégét kell ott lenni(péntek-szombat),és jó lenne ha addigra már rá tudnám bízni a férjemre pár órára,amíg én oktatáson vagyok.

Ehhez mostanában neki kell állni a dolgoknak.:) Ha nem jön össze sebaj,majd akkor lehet a sulit tolom el.

De szerintem jó a tudatos tervezés.Meg jó itt olvasgatni,mert a hozzátápláláson még nem gondolkoztam.

2015. aug. 18. 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Én mióta az eszemet tudom,nyáron szerettem volna szülni. Nos bejött,bár nem tudatosan,örültem,hogy végre sikerült. Július végén szültem. Nos,az utolsó 3 hét borzalom volt. Akkor már úgyis minden baja van az embernek és erre még rájön a 40 fok. Meg aztán 2 hétig ugye nem lehet kimenni a picivel,kint süt a nap,szép az élet,te meg be vagy zárva stb. De túl lehet élni. Legközelebb én téli babát szeretnék vagy tavaszit. ☺ bár csak ilyen egyszerű lenne 😕
2015. aug. 18. 21:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Nagyobbik fiunk nem tervezett baba volt ugyhogy ezzel a kerdessel nem is foglalkoztam. Nyari lett, julius 1.en szuletett. Jo volt mert a nagy kanikulat meg eppen megusztam.

Kissebbik fiunk tervezett baba volt, januarban dontottuk el,hogy johet. Elsore osszejott, mikor mar terhes voltam akkor gondolkodtam,hogy akkor O oszi baba lesz. Ugy voltam vele,hogy nem szerettem volna ha kozel lesz a szulinapjuk a naggyal ezert orultem neki. A nyar nem volt konnyu nagy pocakkal de annyira rossz sem, nagyon kellemes elmenyim vannak arrol a nyarrol. Szeptember vegere voltam kiirva de oktober 1.en szuletett meg.

Most probalkozunk 3. babaval, ez mar a 3. probalkozos honapunk, juniusban kezdtuk. Igazabol ha akkor osszejott volna akkor marciusi lenne de az valamiert nem volt szimpi nekem, az aprilis sem annyira mert akkor van a ferjem es az en szulinapom is es szerettem volna ha a babanak van egy ugymond kulon honapja.

A ket fiu utan volt egy olyan vagyam,hogy ha lesz 3. babak akkor szulessen majusban. Ha ebben a honapban osszejon akkor majusi lesz. Nagyon orulnek neki :)

Ha lenne esetleg 4. baba (de nem lesz) akkor decemberinek szeretnem.

2015. aug. 19. 00:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezen én el sem gondolkodtam. Januárban kezdtünk el próbálkozni, végül júniusban jött össze a baba. Így utólag örülök, hogy tavaszi baba lesz és nem a nyálkás, esős őszön születik.

Egyébként a lányom is tavaszi baba, márciusi. Ő 13-án született, most pedig 6-ára vagyok kiírva. :)

2015. aug. 19. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!