Ti hogy 'időzítettétek' a teherbeesést?
Arra gondolok, hogy ha választani lehetne, mit szeretnél, mikor szülessen a baba? Melyik évszak, vagy akár hónap?
Volt, aki direkt úgy próbálkozott, hogy pl. tavaszi babát szeretett volna, és mondjuk július-augusztusban próbálkoztak?
Melyik miben jobb/rosszabb?
Lassan mi is belevágunk, de nem tudom, melyik időszak lenne az optimálisabb
Én alig vártam már, hogy belevágjunk, ezért nekem ilyen szempontból ez mindegy volt, de örülök, hogy gyorsan sikerült, és téli baba lesz, valamint a terhességem nagy részét sem a nyári nagy melegben kell végigszenvednem, így is voltak nehéz napok.
Olyan szempontból is örülök, hogy hordozni szeretném a babát, a legelején meg aztán főleg, és a kánikulában az szintén nagyon rossz lett volna.
Mi tudatosan tavaszi babát terveztünk. Áprilisban született. Így a szutykos őszre, meg a fűtési szezonra már picit megerősödött, és én sem haltam meg a visszerektől a kánikulában terhesen.
Arról nem is beszélve, hogy hozzátáplálásnál a fáról szedtem a kertben az almát, amit reszeltem neki. Meg a körtét, barackot...
Az első babánk szinte a gondolattal együtt fogant, nyári baba lett, nem tervezzük tudatosan mikor Jöjjön. Utána 2 év korkülönbséget szerettünk volna, így másodszor is nyáron szültem, a hőségriadók közepén. Mivel nem vagyok vizesedésre hajlamos, azzal nem volt gond, de összességében nem szerettem volna még egyszer nyári babát. A harmadik váratott magára majdnem egy évet, mire megfogant mindegy volt mikr jön, csak Jöjjön. Márciusra várjuk, kicsit bajban leszek a kismama és babaruhákkal, az eddigiek nem lesznek jók (nincs kabátom, csak nyári kismamarucik, és babaruhákból vékonyak az újszölött méreteink. :) )
Szerintem is tavasszal lehet a legjobb szülni, egy hátránya lehet az influenzajárvány időszaka, amikor én születtem márciusban pont látogatási tilalom volt.
Mind a 4 évszakban született gyerekünk :)
A legjobb a június volt, aztán a március. Legkevésbé a december eleje volt jó, nagyon nyomasztott, hogy rövidek a napok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!