A dohányzás mennyire befolyásolja a teherbeesést?
Figyelt kérdés
Sok olyan ember van, akik dohányoznak még is becsúszik a gyerek. De statisztikailag mi a megszokott? Ha mindkét fél dohányzik, nehezebb a teherbe esés? Vagy nem befolyásolja?2015. jún. 22. 09:55
1/3 anonim válasza:
nem ezen fog mulani.siman teherbeesik egy dohanyos vagy egy alkoholista ,drogos no is.ha nincs semmi gond ,ez nem fogja gatolni.szoval statisztikailag ilyen nincs,hogy hany dohanyos no tudott vagy nem tudott teherbeesni:)
2/3 anonim válasza:
A statisztika szerint 50% kal csökken a nemzőképesség mind a nők, mind a férfiak tekintetében. Ezen kívül hasonlóan rossz számok a jellemzők vetelesek, koraszulottseg adataiban.
Az én véleményem meg az, hogy 2x is teherbe estem ráadásul véletlenül, úgy hogy dohanyoztam. Első esetben méghozzá mindketten, statisztika szerint tehát 100% ban csökkent az esélyünk. ..
Mindazonáltal akinek van problémája a nemzéssel, pl rossz minőségű és kevés petesejttel/spermával rendelkezik, azon csak ronthat a dohányzás!
3/3 anonim válasza:
Rontja az esélyét, aki dohányzik, de ez nem azt jelenti, hogy nem is tud teherbe esni! A statisztika mindig a nagy átlagot nézi, aki meg dohányzott és sikerült neki, az meg úgysem fog benne hinni :) Amire viszont sokkal rosszabb hatással van a dohányzás, az a koraszülés és a halvaszülés, szóval ha a terhességig nem is sikerült letenni, akkor mindenképp érdemes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!