Az éjszakai lábgörcs lehet a várandósság korai tünete is?
33 naposak a ciklusaim, 32. napon vagyok, harmadik napja van hányingerem reggel, tegnap olyan "mindjárt megjön" érzés volt a hasamban, most éjjel pedig elviselhetetlen lábgörcsöm volt.
Lehet, hogy a hirtelen frontváltozás okozta, de attól a fejem szokott fájni... Rákerestem, és láttam, hogy ez az éjszakai kínzó lábgörcs a terhesség jellemző tünete, de csak későbbi szakaszban.
Ha késik, mindenképp csinálok tesztet, de addig is érdekel a véleményetek?
U.i.: Amúgy szeptemberben lesz az esküvőnk, tehát az idegesség miatti csúszással is számolva nem lesz könnyű a helyzetem most. :D
Nem éppen korai tünet, inkább magnézium hiányra utal. Vagy lehet még kálcium de ez a ritkább eset.
Egyébként ettől függetlenül lehetsz terhes, csak a tünetekre nem szabad alapozni nemvárt előtt.
A lábikragörcs a magnéziumhiány tünete, ami nagyon jellemző ugyan terhesség alatt, DE nem csak terhesség alatt.
A népesség nagyrésze eleve magnéziumhiányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!