Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek Várandós Vagyok?

Szerintetek Várandós Vagyok?

Figyelt kérdés
Ma lenne esedékes, a melleim leesnek úgy fájnak! Tegnap a reggeli hőm 37fok volt. Ma le kellett volna esni de felment 37,2 re. A hasam nem fáj. Viszont a melleim annál inkább.

2015. jún. 22. 08:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mindegyik tünet lehet másnak is tünete. Mondjuk ha amúgy soha nem szokott feszülni a melled akkor az lehet jel, nekem is az volt a legelső tünetek közt. De nekem tényleg soha nem feszült csak akkor, meg azt megelőzően mikor tini voltam és nőtt. Másnak meg mindig menstruációt megelőző tünet, szóval ez is elég változó. Ha attól vannak a tüneteid, akkor terhességi teszt megmondja szinte biztosra, mi csak tippelgetni tudunk.
2015. jún. 22. 08:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igazából ennyire még sosem fájt mint most. És ilyenkorra a mell érzékenység elszokott múlni. A másik érdekesség , hogy 2nappal menses előtt leszokott szépen lassan esni a hőm, ma pedig magasabb mint tegnap. Remélem kisbaba. :)
2015. jún. 22. 08:46
 3/5 anonim ***** válasza:
A leesés is tök változó tud lenni. Van, hogy előtte, van, hogy csak akkor esik le mikor már megjött. Ettől függetlenül, ha már késik az jó, csak nem nagyon lehet ezekből következtetni.
2015. jún. 22. 08:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Amúgy drukkolok persze, csak azért írtam, hogy ezek alapján még ne vedd biztosra.
2015. jún. 22. 08:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. jún. 22. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!