Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tuti, hogy nem lettem várandós...

Tuti, hogy nem lettem várandós? Vagy még van remény?

Figyelt kérdés
2 napja késik a mensim, tegnap csináltam tesztet ami egyértelműen negatív lett, ma reggel is csináltam sajnos ezis negatív ( egyik sem első vízelésnél), 2 napja viszont elé furit érzek a hasam alján/ szeméremdomb fölött, kicsit nyilal és érintésre érzékeny, a melleim nem mondhatnám hogy nagyon de érzékenyek..., a hőm ma mértem 37,5 volt, tuti nincs baba, vagy azért előforul hogy nem várt menszi napján is negatívot mutat a teszt?
2015. máj. 22. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:
bőven előfordul.. tesztet csak akkor érdemes csinálni ha már 2-3 hete késik...
2015. máj. 22. 11:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdezö!

Nekem 1-nap késéssel kimutadta a teszt h,pozitiv és nem is a reggeliből csináltam!

Szerintem 2-nap mulva csinálj a reggeli vizeletből 1 tesztet!

2015. máj. 22. 12:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Csinálj egyet első vizeletből! De van akinek csak pár napos késés után pozi a teszt. Amig nen jön meg lehetsz terhes.
2015. máj. 22. 12:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Várok akkor 2-3 napot, és ha nem jönn meg akkor tesztelek, köszönöm
2015. máj. 22. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!