Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyi az eselye,...

Szerintetek mennyi az eselye, hogy várandós vagyok? A többi lent!

Figyelt kérdés
Marcius 13-re nem vartam. Nem is jott meg. Mar harom napja kesik. Ilyen meg sosem volt. Szabalyos 28 naposak a ciklusaim. 13.-a ota az alhasamban enyhebb gorcsoket erzek, ami menstruacio elott mindig jelenzkezik. Kicsit fajnak, erzekenyek a melleim. Ami leg szembetunobb, hogy eddig egesz nap szinte nem is voltam ehes, par napja pedig allando ehesseggel kuzdok. Egyszeruen ha veletlen sikerul annyit ennem, hogy jol lakjak, fel ora mulva megint az ehenhalas szelen allok. Szerintetek mar tesztelhetek? Nagyon felek tole, hogy csalodok. Nincs meg gyermekem. Segitsetek legyszives! Voltak valakinek hasonlo tunetei? Elore is koszonom a valaszokat!
2015. márc. 16. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:
3 nap késés után már simán tesztelhetsz, ki fogja mutatni. Holnap reggeli vizeletből már 100%, hogy megtudod ;)
2015. márc. 16. 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát az, hogy neked még sosem késett, nem jelenti azt, hogy most nem csak késik... amiket leírtál tüneteket, egyaránt utalhatnak a menstruáció közeledtére (az éhség is!), és babára is. Ennyiből nem derül ki. Ha három napja késik, akkor már tesztelhetsz, és ha valóban a terhesség okozza a tüneteidet, akkor egészen biztos pozitív is lesz. Drukkolok neked
2015. márc. 16. 17:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszotokat! Mar annyira izgatott vagyok. Neha ugy gondolom, hogy lehet terhes vagyok, aztan elszomorodom, hogy biztosan nem.nagyon izgulok:-)
2015. márc. 16. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!