Lányok, ez is száradási csík lehet az x-epilen?
Időn belül is ott volt baromi halványan, viszont szürkének látom.
11.dpo-n vagyok, reggeli elsőből van a teszt. Muszáj tesztelnem, mert minél előbb tudnom kell, az eredményt, ha pozitív, különben még vártam volna pár napot.
Már futottam bele száradási csíkos x-epilbe, de azon egy vékony vonal volt. Volt valakinek hasonló tesztje? Mi lett végül?
Élőben szürkének tűnik. Mindenképpen ismételek, de csak ugyanilyen tesztem van, ha holnap is lesz rajta valami, akkor pénteken tudok másmilyet venni, bár nem szeretem ezt a vonalkeresgélést, úgyhogy negatívnak veszem.
Köszönöm a válaszokat!
Sokaknál az x-epil nagyon hamar mutatta, ezért választottam ezt, de az is igaz, hogy többen is írják, mint ahogy te is, 2. válaszoló, hogy pont azon alig látszott valami, a többi meg már pozitív volt, meg persze a száradási csík sem ritka ennél a tesztnél. Ha majd pozitív lesz rendesen, azt úgysem kell keresgélni:)
Nem, nekem egy utazás miatt.
Csináltam ma reggel is, ugyanúgy néz ki, ez száradási csík lesz.
így néz ki:
Szerintetek? Nekem nem tűnik sem erősebbnek, sem színesebbnek, de nem tudom, hogy egy nap alatt mennyit kellett volna erősödnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!