Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, ez is száradási csík...

Lányok, ez is száradási csík lehet az x-epilen?

Figyelt kérdés

[link]

Időn belül is ott volt baromi halványan, viszont szürkének látom.

11.dpo-n vagyok, reggeli elsőből van a teszt. Muszáj tesztelnem, mert minél előbb tudnom kell, az eredményt, ha pozitív, különben még vártam volna pár napot.

Már futottam bele száradási csíkos x-epilbe, de azon egy vékony vonal volt. Volt valakinek hasonló tesztje? Mi lett végül?

2015. jún. 10. 17:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Holnap ismételj, gyanús.
2015. jún. 10. 17:44
 2/15 anonim ***** válasza:
Az enyem ugyanilyen volt es semmi extra nem lett rajt. Amig az expect preditor es masik teszt azonnal halvany de szep szines pozitiv lett. Probalj masikat reggel
2015. jún. 10. 17:50
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem látszik hogy van e színe a csíknak, én is azt mondom ismételj reggel. :)
2015. jún. 10. 17:51
 4/15 A kérdező kommentje:

Élőben szürkének tűnik. Mindenképpen ismételek, de csak ugyanilyen tesztem van, ha holnap is lesz rajta valami, akkor pénteken tudok másmilyet venni, bár nem szeretem ezt a vonalkeresgélést, úgyhogy negatívnak veszem.

Köszönöm a válaszokat!

Sokaknál az x-epil nagyon hamar mutatta, ezért választottam ezt, de az is igaz, hogy többen is írják, mint ahogy te is, 2. válaszoló, hogy pont azon alig látszott valami, a többi meg már pozitív volt, meg persze a száradási csík sem ritka ennél a tesztnél. Ha majd pozitív lesz rendesen, azt úgysem kell keresgélni:)

2015. jún. 10. 17:55
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem napok ota 3 fele teszt pozitiv csak nem extra eros de mindig erosebb kicsivel. Amig az x epil.total neg vagy ilyen van rajt. Mielott barki irna minek tesztelek minden nap...pentekig kell mivel nekem.eros menzeszem volt de megmaradt a vaskos nykh egy reszen es ott tapadt meg elvileg es amig hetvegen orvoshoz megysk kell tesztelnem h hogyan alakul. Az x epil arra jo ha mar 4 -5 HETES terhes vagy es azonnal extran mutatja
2015. jún. 10. 18:19
 6/15 anonim ***** válasza:
Neked is Utro miatt fontos tudod?
2015. jún. 10. 18:31
 7/15 A kérdező kommentje:

Nem, nekem egy utazás miatt.

Csináltam ma reggel is, ugyanúgy néz ki, ez száradási csík lesz.

2015. jún. 11. 10:28
 8/15 A kérdező kommentje:

így néz ki:

[link]

Szerintetek? Nekem nem tűnik sem erősebbnek, sem színesebbnek, de nem tudom, hogy egy nap alatt mennyit kellett volna erősödnie.

2015. jún. 11. 16:52
 9/15 anonim ***** válasza:
Ott van az :) holnap reggel tsztelj ujra és várjuk a képet :)
2015. jún. 12. 22:21
 10/15 A kérdező kommentje:

Ez a mai:)

[link]

2015. jún. 12. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!