Több évnyi fogamzásgátló szedésének abbahagyása után mennyi időre rá estetek teherbe?
Figyelt kérdés
8 évig szedtem fogamzásgátlót, fél éve hagytam abba, de még semmi... Már nagyon szeretnénk babát.2015. aug. 15. 09:35
11/16 anonim válasza:
És zárójelben (mert nem ide tartozik, de ne írj már baromságot):
nem csak 35 felett növeli a trombózist, hanem ELEVE növeli és nem csak azoknál, akik dohányoznak, hanem MINDENKINÉL. Ugyanakkor tény, hogy aki dohányzik, túlsúlyos vagy eleve trombózishajlammal rendelkezik, annak olyan mértékben növeli a kockázatot a tablettaszedés, hogy eleve nem is szabadna szednie.
12/16 anonim válasza:
7 evig szedtem, 3 honap pihi, elsore oaszejott a lanyom, majd masfel ev utan a fiam is elsore ;-)
13/16 anonim válasza:
5 évig szedtem, 3 hónapot vártunk, ahhoz képest a 9. hónapban lettem terhes. (Tehát egy évvel az abbahagyás után). De nekem felborult tőle a ciklusom, ami a gyógyszer előtt rendszeres volt.:(
14/16 anonim válasza:
én is 8 évig szedtem, és hónapja hagytam abba, de 7 hónapja próbálkozunk, és még semmi :-( Hozzáteszem hogy nekem azóta eléggé rendszertelen a menzeszem. Hol 24 napra, hol 31 napra jön meg. Így az ember még követni se tudja mikor van ovuláció. Most két hete már hőmérőzök. Ajánlom neked is, mert sok mindent megtud belőle az ember
15/16 anonim válasza:
bocsi 9 hónapja hagytam abba, csak a 9-es lemararadt
16/16 A kérdező kommentje:
Én is elkezdtem hőmérőzni. A ciklusaim 25-28 naposak. Ovulációkor le is esik a hőm de elég változó, hogy mikor emelkedik jó magasra. (csak fokozatosan lépésenként nő a hőm) Azt olvastam valahol, hogy van akinek nem jelzi rögtön hőemelkedéssel a progeszteron szint emelkedést a szervezete csak pár nap múlva. Remélem nem komolyabb baj van. Az arcom is eléggé pattanásos azóta, hogy abbahagytam a gyógyszert. Remélem helyreállnak magától a hormonjaim...
2015. aug. 15. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!