Akik fogamzásgátló szedése mellett estek teherbe, mit szedtek? Kihagytak néha egy egy darabot véletlenül?
Figyelt kérdés
2015. aug. 10. 20:35
1/3 A kérdező kommentje:
2 hónapja(azaz júniusban) véletlenül kihagytam egyet a levél végén(véletlenül,még soha nem volt ilyen). Most júliusban 2darabot közép idő felé(nem magyarázkodom....kihagytam és kész! )Késett 1 napot és 2napig volt elég gyenge de piros vérzésem majd 1 napig barnáztam.Kb 5-6 napig szokott meglenni(első 2nap gyenge 2erősebb aztán kevesebb és elmúlik).A második nap estére már el is múlt vagy alig volt már valami,este nagyon hányingerem volt sőt hánytam is,azóta szenvedek folytonos émelygéssel hányingerrel és derékfájással....Van már 2 gyerkőcöm a tablettát fél éve szedem újra 6 év kihagyás után.Fél éve nem szoptatok.Ha terhes lennék,ezek nem korai jelek?Szerintem igen...egyiknél sem volt ilyen korán hányingerem....Aggaszt,hogy kihagytam a gyógyszerből...
2015. aug. 10. 20:52
2/3 anonim válasza:
Én nem hagytam ki soha, nem hánytam, nem volt hasmars, mégis terhes lettem. Szerintem csinálj egy 10-es tesztet, ha vannak tüneteid, annak már ki kell mutatnia elvileg.
3/3 Meridián1 válasza:
Ha majd sikerül eljutni a nőgyógyászig, akkor kérdezd meg ezt a lehetőséget is:
Alapjában véve ha a nőnek nincs érett petesejtje, akkor nem eshet teherbe. Alapjában véve a hónap nagy része így telik, de fogamzásgátló használata esetén nem kéne lennie...
A csavar ott van a dologban, ha egy kiadós intim együttlét alkalmával a nőnek hatalmas orgazmusa van, egy érett petesejt úgy lökődik ki mint egy pezsgősdugó, így simán és gond nélkül teherbe lehet esni a fogamzásgátló ellenére is. (Mindegy mit szedett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!