Ki nem várja Augusztusban?
Sziasztok én 7 nap múlva nem várom. Ki az aki még nem várja augusztusban.. és augusztus melyik napján nem várjátok?
Én most vagyok a 10.-ik Dpo-n de a tesztem még negatív. Remélem sikerült a baba
Nekem eddig semmi tunetem nem volt.
Hetfo keso delutan voltunk a fiukkal Mekizni es a kissebbik fiamnak kellett pisilnie , gondoltam akkor mar en is wc-zek egyett. Es miutan hasznaltam a wc papirt, lattam,hogy valami barna folt van rajta de mivel ott volt a 3 eves fiam meg ilyen helyen sosem ulok le az ulokere ezert nem volt idom jobban megnezni.
Ezen felbuzdulva ma reggel teszteltem de negativ lett. Kicsit elhamarkodtam , szerintem (remelem).
Nekem tegnap ota nagyon erzekenyek a mellbimboim pedig egyik terhessegemnel sem ereztem ilyet.
Most a derekam faj nagyon de az lehet attol is,hogy tegnap rengeteget dolgoztam a kertben .
Sziasztok!
Fodormenta: sajnalom! :( De amig nem jon meg addig van esely! Vagy nalad ez mindig igy kezdodik?
Nekem ma delutani pisibol lett egy halvany de egyertelmu pozitiv tesztem. Csak az a baj,hogy Predictor Early volt a teszt es most olvasom,hogy mennyi fals pozitivat mutatott mar itt. Ugyhogy nem remenykedek semmiben.
Nekem nagyon fajnak a mellbimboim ami azert fura mert sosem fajnak , se menzikor de akkor mikor terhes voltam a fiaimmal , most meg nagyon. Ezenkivul derekfajas de az mult honapban is volt megis megjott. A csoki kivanossag meg nem jelentkezett pedig az mindig van par nappal menzi elott.
Reggeli vizeletből csinálj, egy másik teszttel, és ha az is pozitív, akkor már nyugodtabban lehet örülni :) fel is tölthetnéd ide a képet.
Nekem ma reggelre megjött, két nappal előbb, mint (nem)vártam. De legalább nem késett, mert akkor hiába reménykedtem volna. Most a szeptemberben bízunk!
Ma reggeli Gabriel tesztem full negativ :( Ha lenne valaki odabent akkor mar kimutatna. Holnap tuti megfog jonni.
Az az erdekes,hogy a hom viszont fent van.
Sziasztok Edina vagyok! Aug 21-re nem várom. 3.baba lenne. Aug 23 előtt nem tesztelek. PÈM 11és12-én volt csak azon a két napon voltunk együtt.
Meegy a drukk mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!