Ki nem várja mostanában?
Sziasztok! Ez az első úgymond próba hónap mert peteérés előtt döntöttem úgy, hogy lesz ami lesz. :-) mára nem várom. Pár napja érzékenyek voltak a bimbóim előző terhességemnél ez volt az első jel, ja meg a fáradtság.Tegnap este úgy görcsöltem azt hittem megjön.
Amúgy Van már egy 19hós kisfiam.
ha nem jön meg akkor reggel tesztelek.
Ti hányadik dpon vagytok? Hány hónapja próbálkoztok? Hányadik baba? Vannak tüneteitek?
Nekem van egy pozi tesztem; 21-ére nem vártam. harmadik baba; eszméletlenül fájnak a melleim.
Szerintem lány lesz, mert semmi rosszullét (fiammal végig hánytam, lányommal semmi)
Majd írjatok, ha akartok csopit csinálni, én benne vagyok. XD
Szia !
Én is mostanra nem várom... viszont nekem eléggé változóak a ciklusaim: 27-30 naposak. az előző két hónapban 27 napra jött meg, ma vagyok a 29. napon vagyok... és érdekesen érzem magam. a melleim nagyon fájnak... (bár az mensi előtt is szokott...) amit nagyon hiányolok, a mensi előtt irtó szembetűnő 1 db. víritó pattanásom, ami már a mensi előtt 4-5 nappal előszokott jönni... ez most nincs... ez tök fura... valamint még az hogy hazaérek a melóból, és le kell döljek egy picikét ..(nem aludni, csak úgy pihenni ) a hasamban érzek olykor enyhébb szurkákat... de én már Öreg rókának számítok a babáravágyok körében. kb. egy éve próbálkozunk... tehát én már semmit nem veszek jelnek. Első baba lenne, és nagyon örülnénk neki.
Tesztelni csak a hétvégén fogok, ha addig nem jön meg !!!
Mindannyiunknak NAGYON szurkolok !!!
jajj előző vagyok. Bocsánat , gratulálok a pozi tesztekhez az előttem szóloknak, kívánok minden jót és szépet!!!!
"N"
Köszönöm a válaszokat! Gratula a pozitív tesztekhez!:)
ma estefelé rámjött a rosszullét még mindig tart...fáradt vagyok. Törpe mellett nem könnyű lazítani anyás korszakát éli, néha falra másznék, de imádom a dackorszakával együtt :-D reggel teszt aztán reménykedem.:-)
Én holnap a 13 dpo-n csinálok egy tesztet :)
Már alig bírom ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!