Ki nem várja Augusztusban?
Figyelt kérdés
Sziasztok én 7 nap múlva nem várom. Ki az aki még nem várja augusztusban.. és augusztus melyik napján nem várjátok?
Én most vagyok a 10.-ik Dpo-n de a tesztem még negatív. Remélem sikerült a baba
#menstruáció #baba #terhesség #teherbeesés #fogantatás #pocaklakó #gyerekvállalás #termékenység #peteérés ovuláció
2015. aug. 13. 19:20
11/30 anonim válasza:
Szia. Én mára nem vártam.... de megjött. Viszont voltak előtte terhességi tüneteim... még reménykedem. Olvastam,h többen is menstruálnak terhesség alatt az elején.
12/30 anonim válasza:
Augusztus 30.-ra nem varom! Ez a 3. probalkozos honapunk. Mar van 2 kisfiunk.
Augusztus 30. eppen a 7. hazassagi evfordulonk. Nagyon szeretnem pozitiv teszttel meglepni a ferjemet! :)
13/30 anonim válasza:
Első vagyok, holnapra nem várom, a hőm fent van még :)
14/30 A kérdező kommentje:
Gratulálok akinek pozitív lett
2015. aug. 19. 21:54
15/30 fodormenta válasza:
Szintén aug. 30-ra nem várom! ez a 9.próbálkozós hónapunk, már nagyon várjuk, hogy jöjjön a babóca!Drukkolok, hogy sikerüljön mindegyikünknek ebben a hónapban :)
16/30 anonim válasza:
én tegnapra nem vártam, nem is jött meg, de a tesztem negatív. késői ovuban reménykedek.
17/30 anonim válasza:
Fodormenta!
A masik valaszolo vagyok aki 30.ra nem varja! De jo,hogy lehet egyutt izgulni :) Mikor tesztelsz eloszor? En megprobalom megvarni a 30.-at.
18/30 fodormenta válasza:
Szia!De jó igen, együtt izgulunk :) nem bírtam megállni, így tegnap teszteltem, persze hiába. Abban reménykedtem, korábban fogant, a jónás napomon. Most erős leszek, és kivárom a 30-át.Van még valaki, aki aug. végére nem várja?
19/30 anonim válasza:
Sziasztok!
Én 31-re nem várom. Második gyerkőc lesz, remélem, sikerül! :-) Szorítok mindenkinek! K.
20/30 fodormenta válasza:
Szia!Drukkolunk neked is! hogy bírjátok a várakozást? éreztek valamilyen tünetet esetleg? nekem a mellem feszül, de az lehet menstruációs előjel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!