Van itt olyan akinek a Nem várt előtt 1 héttel elkezdett fájni a melle és baba letz belőle?
Figyelt kérdés
Aug 20ra nem várom, már tegnap éreztem, h érzékeny a mellbimbóm, most estére meg már járás közben is fáj, akkor is ha csak a karomat mozdítom meg. Mensinél gyenge mellfájdalmam szokott lenni, 1. gyermekemnél a nem várt körül már csillagokat láttam a fájdalomtól.2015. aug. 12. 21:15
1/3 anonim válasza:
Második babámmal nagyon hamar éreztem a tüneteket. Mensi előtt egy héttel már minden bajom volt (mellfájdalom, szúrt a hasam, pattanásos lettem). Nem várt napján teszteltem is egy szép pozitívat! :)
De te is tudod, hogy ennyi tünetből nem lehet megmondani biztosra! Én sem éltem bele magam, amíg kezembe nem fogtam a pozitív tesztet. Pedig a jelek igencsak gyanúsak voltak.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, próbálom nem figyelni magam, de egyre jobban fáj, ezt nem lehet nem észrevenni! :) Persze ez még nem jelent semmit, csak tapasztalatot gyűjtök itt! :)
2015. aug. 12. 21:29
3/3 anonim válasza:
nekem majd leszakadtak úgy fájtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!