Van itt olyan kismami vagy anyuka, aki teherbeesés után elkezdett kételkedni önmagában?
Még, ha tiszta szívetekből is akartatok gyerkőcöt, sosem merült fel bennetek, h valyon képesek lesztek-e megfelelni az anya szerepnek? Vagy mégis, csak várnotok kellett volna még 1-2 évet? Vagy maga a tudat, h valakiért ezután felelősek lesztek? Mennyire normáis, ha valakiben időközönként felmerülnek ilyen kérdések? Most töltöm a 13. hetet és kezd minden olyan valóságossá válni.
Lecsszéseket nem kérek, h felelőtlen voltam,jobban át kellett volna gondolnom, meg...inkább tanácsokra lenne szükségem. Ez az érzés kb 2 hete kezdett jelentkezni.
Szerintem ez normális. Hiszen ez egy hatalmas változás az életedben. Erre jó a 9 hónap, hogy hozzászokj valamelyest az új helyzet gondolatához. Lesz még ilyen érzésed tutira akkor is, amikor kibújik a baba és néha fogalmad sem lesz, hogy most mit csinálj, vagy, hogy jól csinálod-e?
Néha még most is így vagyok ezzel, pedig az enyémek már 7 és 9 évesek... :)
Ne aggódj, hidd el, hogy a végén minden teljesen rendben lesz!
Ha van valaki akivel tudsz beszélgetni (pl. férj, testvér, szülő, barátnő), akkor szerintem mindenképpen oszd meg velük ezeket a gondolatokat.
És aztán nagyon hamar fel is nőnek... az enyémek is még csak most születtek, aztán már iskolába járnak, szerelmesek ( :D ), stb.
Sok sikert és egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!