Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen síkosítót használhatunk...

Milyen síkosítót használhatunk, ha babát szeretnénk?

Figyelt kérdés

2014. márc. 24. 09:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
13%
Ez most komoly?
2014. márc. 24. 09:59
 2/14 anonim ***** válasza:
16%
...előjáték?
2014. márc. 24. 09:59
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Gondolom arra gondolsz,hogy valamelyik használata nem éppen előnyös a teherbe esés szempontjából (már nem emlékszem melyikről olvastam ezt)

Amúgy én a vízbázisút ajánlom mert arról rosszat még nem olvastam.

2014. márc. 24. 10:02
 4/14 anonim ***** válasza:
19%
Síkosító nem kell, ha rendesen fel tud izgatni a párod - ugyanis természetesen is termelödik.
2014. márc. 24. 10:03
 5/14 anonim ***** válasza:
55%

Miért csak kiégett ítélkezők járnak ide? Annyira idegesítő, hogy egyesek itt vezetik le a feszültségeiket!

Itt jó információkat találsz, a hülyékkel meg ne foglalkozz:

[link]

2014. márc. 24. 10:04
 6/14 anonim ***** válasza:
77%

3. vagyok..ezeket találtam a témába

[link]

[link]

2014. márc. 24. 10:05
 7/14 anonim ***** válasza:
34%

Most nem tudom, az előjátékkal mi a probléma, hogy lepontoztátok...

...akkor ki is a "kiégett"?... :p

2014. márc. 24. 10:10
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat! :) /jöhetnek még/

Sajnos az előjáték nem elég, biztos azért van, mert félek hogy ebben a hónapban se jön össze a baba :(

A sába intim síkosító gél jó lehet? Az van ráírva, hogy nincs fogamzásgátló (spermaölő) hatása, de ki tudja lehet a mozgékonyságra vagy élettartamra rossz hatással van, az is elég. Esetleg tapasztalata van valakinek, síkosító mellett összejött baba?

2014. márc. 24. 10:35
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

Minden olyan vízbázisú készítményt használhatjátok, amiben nincsen spermaölő anyag. (tehát nincsen rá írva, hogy spermicid hatóanyaggal ellátva)

Én a sábát nem ajánlom, mert darabosodik, kényelmetlen. A durex síkosító a legjobb. Ebből a normált vegyétek, semmi extra nem kell. Nyugodtan lehet használni, a második terhességemet viselem, mindkettőnél használtuk:)

2014. márc. 24. 10:44
 10/14 A kérdező kommentje:

Utolsó: Nagyon köszönöm, úgy megnyugtattál! :)

Mi eddig durex-et használtunk, eddig nem jött össze mellette a baba, és az állaga se tetszett, hamar ragacsos lett. A sábát most próbáljuk, nekünk nagyon bejött, remélem tényleg nem okoz gondot a fogantatásnál :)

2014. márc. 24. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!