Milyen síkosítót használhatunk, ha babát szeretnénk?
Gondolom arra gondolsz,hogy valamelyik használata nem éppen előnyös a teherbe esés szempontjából (már nem emlékszem melyikről olvastam ezt)
Amúgy én a vízbázisút ajánlom mert arról rosszat még nem olvastam.
Miért csak kiégett ítélkezők járnak ide? Annyira idegesítő, hogy egyesek itt vezetik le a feszültségeiket!
Itt jó információkat találsz, a hülyékkel meg ne foglalkozz:
Most nem tudom, az előjátékkal mi a probléma, hogy lepontoztátok...
...akkor ki is a "kiégett"?... :p
Köszönöm a normális válaszokat! :) /jöhetnek még/
Sajnos az előjáték nem elég, biztos azért van, mert félek hogy ebben a hónapban se jön össze a baba :(
A sába intim síkosító gél jó lehet? Az van ráírva, hogy nincs fogamzásgátló (spermaölő) hatása, de ki tudja lehet a mozgékonyságra vagy élettartamra rossz hatással van, az is elég. Esetleg tapasztalata van valakinek, síkosító mellett összejött baba?
Minden olyan vízbázisú készítményt használhatjátok, amiben nincsen spermaölő anyag. (tehát nincsen rá írva, hogy spermicid hatóanyaggal ellátva)
Én a sábát nem ajánlom, mert darabosodik, kényelmetlen. A durex síkosító a legjobb. Ebből a normált vegyétek, semmi extra nem kell. Nyugodtan lehet használni, a második terhességemet viselem, mindkettőnél használtuk:)
Utolsó: Nagyon köszönöm, úgy megnyugtattál! :)
Mi eddig durex-et használtunk, eddig nem jött össze mellette a baba, és az állaga se tetszett, hamar ragacsos lett. A sábát most próbáljuk, nekünk nagyon bejött, remélem tényleg nem okoz gondot a fogantatásnál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!