Milyen síkosítót használhatunk, ha babát szeretnénk?
Nahát, akkor kinek a pap, kinek a papné:))) Arra ügyeljetek, hogy ne lucsogjál azért a síkosítbóban, de nálunk ez egyszer sem volt akadály:)
LH tesztet csináltál? Nekem az is segített mindkét terhességnél. Mindemellett legyél rendben egészségileg, pl pajzsmirigy nagyon fontos, hogy jól működjön, 1 körül kell lenni a TSH-nak! Érdemes egy rutin labort csináltatni, ha nehezen jön a bébi. Sok sikert:)
Köszönöm a tanácsokat és a drukkot! :)
Ovulációs tesztet nem próbáltam még, mert mindig érzem a peteérést, olyankor görcsölget a hasam és sok + híg lesz a hüvelyváladék is. Most pont úgy sikerült, hogy 2 nappal előtte és aznap is (szombaton) együtt voltunk, úgy tervezzük hogy utána is 2 naponta együtt leszünk, meg terhesvitamint is szedek :) A TSH-t 2,5 éve nézték más okból, akkor rendben volt, és pár hónapja voltam laboron, ott is minden stimmelt, úgyhogy reménykedek és próbálok nem rágörcsölni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!