Terhesség alatt lehet használni sikosítót?
Mármint hogy erre gondolsz?
Én ezt nem használnám...
Vagy sima minden adalék, ízesítés nélkülit, vagy a Saba-t használnám csak...
A párom kapott belőle mintát, 5ml-eset. És ma elhasználtuk. Akkor most mit csináljak, menjek orvoshoz??? Basszus elöbb kellett volna gondolkodnom de hülye vagyok. Mi baja lehet a kicsinek tőle.
Utolsó igen olyan amit belinkeltél, csak kicsi tasakban volt...
Jól van mostmár ne rágódj ezen, egyszeri alkalomtól nem lesz bajotok.
Egyébként ezek pont azon alapulnak, hogy vérbőséget okoznak, ez a plusz benne...és hát ez terhesség idején nem biztos, hogy a legjobb ötlet...
Szóval a jövőben inkább ne...szerintem...
5. vagyok
igen, én is arra gondoltam, amit linkelt az egyik válaszoló (régebben mintha zöld lett volna?). hát, ezt tényleg nem ajánlatos a vérbőség miatt, de önmagában azért nem kell orvoshoz menned, mert egyszer használtátok. figyelgesd magad, ha van valami utóhatása, nemkívánatos tünet, amit észlelsz, akkor azzal menj orvoshoz és fűzd hozzá, h ilyet használtatok. de szerintem nem lesz semmi baj. a továbbiakban hanyagold ezeket a segédeszközöket és ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!