Ez a mensit jelezné? Ki volt még így? Mi lett a vége?
Figyelt kérdés
Peteérékor voltunk együtt ez tuti.mensi előtt 5nappal maszatoltam egy kucsit csak reggel és el is múlt.majd másnap megint reggel..még 3nap van nemvártig.lehet még baba?hozzáteszem nekem soha nem volt pecsételésem és köztes vérzésem!!!nem tudom mire vélni ezt a "vérezgetést"szerintetek ha nem jön meg de esetleg pecsételek csináljak tesztet?2015. aug. 9. 13:17
1/5 anonim válasza:
Lehet beágyazódás is de lehet megjön. Ha beágyazódás, akkor pecsételni sem kellene 3 nap múlva. Szóval ha ilyen van, akkor teszt és ha pozi, akkor orvos. Ha rendesen megjön akkor viszont felesleges a teszt is.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor várjak még a teszteléssel?lehet mensi lesz,csak nem értem ezt a maszatolást.van hogy barna van hogy egy kicsi friss vér is van benne de egész napra elég egy tisztasági és azon is nagyon minimális ami rajta van.
2015. aug. 9. 14:49
3/5 anonim válasza:
Gyakran menzi előjele is ez. Nálad nem szokott lenni egyáltalán? Beágyazódási vérzés elméletileg kevés de tarthat pár napig ilyen pecsételés jelleggel. Szerintem még ne tesztelj de ha úgy érzed, hogy akarsz, akkor is csak holnap reggelivel szerintem.
4/5 A kérdező kommentje:
Soha nem volt még pecsételésem.főleg meg menszesz előtt.kicsit szurkál vagy nyilalgat a hasam.de semmi "terhes tünetem" nincsen.a tesztel akkor várok még ez a 3nap már hamar eltelik.
2015. aug. 9. 15:33
5/5 A kérdező kommentje:
Max még annyi van hogy mensi előtt ilyenkor már szokott fájni a cicim.most viszont egyáltalán nem érzékeny
2015. aug. 9. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!