Ki nem várja hó vége felé a mensit?
Én 29.-ére nem várom, 5 dpo-n vagyok. Nekem sincs hőgörbém, nem is ovuteszteltem, de szoktam érezni mikor van pé-m, és szerintem pont jókor voltunk együtt.
Hányadik próbálkozós hónapotok, kérdező? Nekünk ez a 3., reméljük sikerült végre.
2015. júl. 20. 13:51
2/21 A kérdező kommentje:
Nekünk a 9. De a lányunk is a 13. után sikerült csak sajnos :-/ Én is éreztem a pé-t, ti mikor voltatok együtt? Előtte vagy aznap?
3/21 anonim válasza:
Szombatra nem várom! :) ma teszteltem délben egy negatívat. Remélem hogy csak azért mert még korai volt
2015. júl. 20. 14:13
Sziasztok :) én a 6.dpo-n vagyok, múlt hét kedden volt erős ovu tesztem,előtte 2 nappal, aznap és másnap is együtt voltunk+rá két napra :) 3. hónap hogy próbálkozunk :) július 29-30-ra nem várom :) tesztelni nem fogok, csak ha késik :) E.
2015. júl. 20. 14:48
5/21 A kérdező kommentje:
Én barátcserjét+E-vitamint szedek, így a 12 DPO-n szerintem ellövök egy tesztet, mert ugye a barátcserjét terhesen nem lehet szedni. Mindenkinek tessék írni, ha tesztelt valamit, én is írni fogom. :-) Drukkolok nektek csajok, kinek hányadik babó?
6/21 anonim válasza:
Nekem az első lesz! :)
Lehet, hogy buta kérdés, de honnan számoljátok a dpo-t? Pozitív lh teszttől, vagy az első negatív lh-s naptól?
2015. júl. 20. 15:40
Az első negatív nap az 1 dpo :)
2015. júl. 20. 16:34
Én 26-27 felé nem várom. Ebben a ciklusban volt átjárhatóságim, úgyhogy kíváncsi vagyok, hátha segít a dologban. Ez a 20.hónap.
2015. júl. 20. 19:45
2. baba, mára nem vártam és nem is jött! Erős pozi teszt és nagy az öröm, 2 nappal előtte produkáltam egy totál hómezőt, mert korán teszteltem, első próbálkozós hónap (a kislányom is elsőre sikerült)
2015. júl. 20. 20:31
10/21 A kérdező kommentje:
Hát mindenkinek drukkolok, utolsó neked meg gratulálok, remélem mindenki ilyen jó hírekkel szolgál majd, ha tesztel :-)
Múlt hónapban a 11. DPO-n kezdtem el barnázni, majd a 12.-en megjött a vérzésem is. Doki szerint túl vékony volt a nyálkahártya és nem tudott beágyazódni. Most ebben a hónapban E-vitamint szedek minden nap, majd kíváncsi leszek.... Valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalat? Ki mit szed, ha szed valamit? :-)
Kapcsolódó kérdések: