Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek vagy csak a...

Terhes lehetek vagy csak a mensit érzem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem régóta próbálkozunk a párommal. 4.-én volt peteérésem, 18.-án kellene megjönnie. Mellbimbóm szederjés színű lett, fájnak oldalt a melleim és nyomó érzést érzek a hasamalján. 4-5 napja este arra keltem fel, hogy olyat bele görcsölt a hasamba mint a kést szúrt volna vele. Párom azt mondja ő szerinte "megérkezett a baba" csináljak tesztet, de szerintem csak mensi miatt vannak ezek az érzések. Szerintetek?

2015. jún. 15. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:
20-án csinálj tesztet reggel és egyértelmű lesz.
2015. jún. 15. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy hasonlóak a pms és kora terhességi tünetek így ezekből egyáltalán nem lehet kiindulni.

Én pl biztos voltam benne hogy meg fog jönni, de tévedtem. Itt pedig van olyan is, aki biztos a babában aztán mégis megjön a menzesz.

Legalább a 18-át várjátok meg a teszttel.

2015. jún. 15. 11:27
 3/4 A kérdező kommentje:
5 évvel korábban már egyszer teherbe estem az akkori páromtól. Hasonló tüneteket voltak, 3 hónap környékén éreztem már úgy, olyan nagyon megjön érzésem volt, hogy azt hittem felrobban a hasam. De az abortusz mellett döntöttem mivel ő családjába az anyagi ágon mindenki daganatos volt, és idővel benne is diagnosztizálták. Orvos azt mondta meg van az esély rá, hogy örökölheti és, hogy a döntés az enyém. Akkor nem pont a jelenre gondoltam hanem a jövőre, ha netalán örökli min és miken kell átmennünk. Azt mondta az orvosom, szomorú dolog de jól döntöttem
2015. jún. 15. 11:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Én most ugyan úgy jártam mint a kettes.

Biztos voltam benne hogy meg fog jönni és itt vagyok három szép pozi teszttel :)

Nekem is volt amúgy ilyen de csak 1x hogy nagyon erősen be szúrt a hasam,össze is rogytam egy pillanatra, na az gyanus jel volt, és talán ez miatt csináltam meg mensi előtt 1-2 nappal a tesztet ami már egyértelműen mutatta hogy babám lesz :)

Szorítok!

2015. jún. 15. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!