Terhes lehetek vagy csak a mensit érzem?
Sziasztok.
Nem régóta próbálkozunk a párommal. 4.-én volt peteérésem, 18.-án kellene megjönnie. Mellbimbóm szederjés színű lett, fájnak oldalt a melleim és nyomó érzést érzek a hasamalján. 4-5 napja este arra keltem fel, hogy olyat bele görcsölt a hasamba mint a kést szúrt volna vele. Párom azt mondja ő szerinte "megérkezett a baba" csináljak tesztet, de szerintem csak mensi miatt vannak ezek az érzések. Szerintetek?
Az a baj, hogy hasonlóak a pms és kora terhességi tünetek így ezekből egyáltalán nem lehet kiindulni.
Én pl biztos voltam benne hogy meg fog jönni, de tévedtem. Itt pedig van olyan is, aki biztos a babában aztán mégis megjön a menzesz.
Legalább a 18-át várjátok meg a teszttel.
Én most ugyan úgy jártam mint a kettes.
Biztos voltam benne hogy meg fog jönni és itt vagyok három szép pozi teszttel :)
Nekem is volt amúgy ilyen de csak 1x hogy nagyon erősen be szúrt a hasam,össze is rogytam egy pillanatra, na az gyanus jel volt, és talán ez miatt csináltam meg mensi előtt 1-2 nappal a tesztet ami már egyértelműen mutatta hogy babám lesz :)
Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!