Életem első LH tesztje, miért is pozitív majdnem teljesen, most?
Örülök h sikerült neked kihámozni, h mit akartam, ugyanis kóma vagyok. :)
Igen, nekem fokozatosan halványult el. Azt hiszem nem is produkáltam olyan tesztet, ami egy csíkos lett volna. De ennek az az oka, h vagy nagyon érzékeny volt a teszt és minimum hormont is mutatott, a másik meg h nem használtam egész hónapban, csak olyan kb két hétig amikor úgy gondoltam h lehetséges lesz az ovu. A második ovutesztes hónapban jött össze nekünk a baba, de végülis nem amiatt h akkor tudtam h mikor van peteérésem, mert elõtte is ugyanolyan volt a szerelmi életünk.(2év) De sokat segített abban, h pl nekem vagy 2-3 nappal késõbb volt az ovum, mint mikor gondoltam....Szóval az ovus tüneteim jóval hamarabb voltak, mint az ovum.
Ha lesz kedved nyugodtan bujj össze a pároddal. ;) Àrtani nem árt. Pozi elvileg akkor, ha a 2.csík ugyanolyan sötét vagy sötétebb és vastagabb, mint a kontroll csík. De van olyan teszt, amin csak megközelítõleg lesz egyforma. Igazából ezt csak kb a következõ hónapban fogod tudni, ha a mostani nem sikeres, mert ki kell tapasztalni a tesztet. Ja egy hónapban, mindig csak egyfajta tesztet használj. Nekem volt olyan is, hogy az egyik nap pl még a kontroll csík is iszonyat halvány lett, na akkor ellõttem még egyet késõbb, habár én rendesen fel voltam tankolva a tesztekkel, mert iszonyat olcsón vettem.(külföld)
Úgy néz ki h kisfiam lesz. :) Igaz, mi lányra gyúrtunk...nyilván ezért is lett fiú. :D
Jaja, néha szófo*ásom van, eszembe jutott minden amit az ovutesztrõl tudtam és közlési kényszerem támadt! :)
Az igaz h minél közelebb van az aktus az ovuhoz, annál nagyobb az esély a fiúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!