Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Életem első LH tesztje, miért...

Életem első LH tesztje, miért is pozitív majdnem teljesen, most?

Figyelt kérdés
Rendeltem vateráról,ma kaptam kézbe. Gondoltam kipróbálom,hogy működik e egyáltalán. Azt hittem egy csíkos lesz! De nem! Miért? Ráadásul ittam előtte vagy 2 l folyadékot,pedig azt írja nem szabad 2 órával előtte inni. A melleim begyulladtak a menses alatt 3 napig kegyetlen módon fájt,de barátn azt mondta,azért mert elapadt a tejcsi,attól gyulladhatott be! A mensesem pont tegnap múlt el! Majdnem teljesen egyforma erősségű szerintem a két csík. Azonnal kijött mind a kettő rajta,ahogy vizelet érte. Most jött meg szoptatás abbahagyása után elsőször. Szoptatás alatt egyszer a negyedik hónapban. Igazából már 6 hónapja nem védekezünk. Szeretnénk babát! Válaszokat előre is köszönöm szépen.
2015. aug. 7. 17:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Annyi napig ilyen a teszt ovu előtt,mire pozitív lesz??
2015. aug. 8. 15:06
 12/20 A kérdező kommentje:
Mármint lehet még 4 nap is addig? Köszi az infót! ;)
2015. aug. 8. 15:06
 13/20 anonim ***** válasza:
Ja nem, sztem 1-2 nap max mire pozi lesz. A tüszõrepedés a pozi ovuteszt után következik be 24-48 órán belül. Ezt sohasem lehet biztosra tudni. Persze van uh-os megfigyelés, de az sem 1000%. Ezért írtam 1-4 napot.Lehet olyan h két napig is pozi a teszt, a harmadik napon elkezd halványodni, ebben az esetben a 2. pozi teszt után lökõdik ki csak a pete. Azért van h jó akkor szexelni amikor pozi, de még az elsõ negatív nap sem késõ. De ha kb 2 naponta van szex, akkor nem lehet semmirõl sem lekésni, mert mindig van élõ spermium benned. :) Max csak nem jön össze a nagy találkozás.
2015. aug. 8. 15:12
 14/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,hogy így leírtad nekem! Akkor nem egyik napról a másikra lesz negatív,hogy nincs csík sem vagy nagyon halvány,hanem elkezd halványodni?!
2015. aug. 8. 15:20
 15/20 A kérdező kommentje:
Nemsokára itt az ideje a mai ovutesztnek. A tegnapi előtt ittam is most nem,betartottam a 2órát. :) Hát nagyon kivámcsi vagyok,most milyen lesz majd.
2015. aug. 8. 15:34
 16/20 A kérdező kommentje:
Megvártam amíg megszárad,hogy a tegnapihoz tudjam tenni. Pontosan ugyan olyan lett!
2015. aug. 8. 17:54
 17/20 anonim ***** válasza:

Örülök h sikerült neked kihámozni, h mit akartam, ugyanis kóma vagyok. :)

Igen, nekem fokozatosan halványult el. Azt hiszem nem is produkáltam olyan tesztet, ami egy csíkos lett volna. De ennek az az oka, h vagy nagyon érzékeny volt a teszt és minimum hormont is mutatott, a másik meg h nem használtam egész hónapban, csak olyan kb két hétig amikor úgy gondoltam h lehetséges lesz az ovu. A második ovutesztes hónapban jött össze nekünk a baba, de végülis nem amiatt h akkor tudtam h mikor van peteérésem, mert elõtte is ugyanolyan volt a szerelmi életünk.(2év) De sokat segített abban, h pl nekem vagy 2-3 nappal késõbb volt az ovum, mint mikor gondoltam....Szóval az ovus tüneteim jóval hamarabb voltak, mint az ovum.

Ha lesz kedved nyugodtan bujj össze a pároddal. ;) Àrtani nem árt. Pozi elvileg akkor, ha a 2.csík ugyanolyan sötét vagy sötétebb és vastagabb, mint a kontroll csík. De van olyan teszt, amin csak megközelítõleg lesz egyforma. Igazából ezt csak kb a következõ hónapban fogod tudni, ha a mostani nem sikeres, mert ki kell tapasztalni a tesztet. Ja egy hónapban, mindig csak egyfajta tesztet használj. Nekem volt olyan is, hogy az egyik nap pl még a kontroll csík is iszonyat halvány lett, na akkor ellõttem még egyet késõbb, habár én rendesen fel voltam tankolva a tesztekkel, mert iszonyat olcsón vettem.(külföld)

2015. aug. 8. 18:22
 18/20 A kérdező kommentje:
Szia! Azta mindenit de jó hosszan írtál! :) Nagyon köszönöm! ;) Azt szeretném megkérdezni,hogy kisfiad vagy lányod lett? Nagyon szeretnék egy kisfiút!! Nekem 3 lányom van már. Gondoltam mostmár kipróbálom azbovu tesztet is,hogy hamarabb összejöjjön. Meg olvastam,hogy így van esély fiúra ha nem pozi tesztkor van az ősszebújás,hanem utána való nap. :)
2015. aug. 8. 23:31
 19/20 anonim ***** válasza:

Úgy néz ki h kisfiam lesz. :) Igaz, mi lányra gyúrtunk...nyilván ezért is lett fiú. :D

Jaja, néha szófo*ásom van, eszembe jutott minden amit az ovutesztrõl tudtam és közlési kényszerem támadt! :)

Az igaz h minél közelebb van az aktus az ovuhoz, annál nagyobb az esély a fiúra.

2015. aug. 9. 00:24
 20/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!! :D :D
2015. aug. 9. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!