Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Első ovu-tesztelésem, ne...

Első ovu-tesztelésem, ne kövezzetek meg, de pozitív?

Figyelt kérdés

[link]

tegnap nem tudtam csinálni, mert későn értem haza... de a héten akartam/akarok minden nap csinálni, lehet már felesleges lesz mert ma pozi??

szombaton és ma voltunk együtt, de szerintem holnap is neki esünk a témának :)

2015. júl. 14. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez pozitív :D

Az a leghatékonyabb ha 2 naponként vagytok együtt ! :)

2015. júl. 14. 16:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen pozitív!De folytasd tovább a tesztelést mert több napig is pozi lehet. Hajrá!! :) :)
2015. júl. 14. 16:52
 3/7 A kérdező kommentje:
csinálok még, van bőven teszt :) ebben a próbálkozós hónapban 2 naponta voltunk együtt, de legutóbb 2 nap kimaradt :( :)
2015. júl. 14. 16:55
 4/7 A kérdező kommentje:
ja, 31 naposak a ciklusaim és ma van a 15. ciklusnap :)
2015. júl. 14. 16:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia bocsi az offért. Aug- ban fogunk próbálkozni. Hol és milyen ovutesztet vettél, mennyiért? Minden nap rá kell pisilni és ha pozi akkor érdemes próbálkozni?
2015. júl. 14. 18:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Szia. Én vaterán vettem, 10db 600-700 ft. Mivel ciklus közepén van ovu,ezért tesztelek most,de attól függetlenül bármikor lehet peteérés,mi 2-3 naponta azért együtt vagyunk.... de nem csak a baba miaatt,hanem mert jól esik :-)
2015. júl. 14. 21:46
 7/7 A kérdező kommentje:
reggel megnéztem a teszteket és ugyanolyan lett a tegnapi száradás után, mint a vasárnapi...( ???? )
2015. júl. 15. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!