Életem első LH tesztje, miért is pozitív majdnem teljesen, most?
Figyelt kérdés
Rendeltem vateráról,ma kaptam kézbe. Gondoltam kipróbálom,hogy működik e egyáltalán. Azt hittem egy csíkos lesz! De nem! Miért? Ráadásul ittam előtte vagy 2 l folyadékot,pedig azt írja nem szabad 2 órával előtte inni. A melleim begyulladtak a menses alatt 3 napig kegyetlen módon fájt,de barátn azt mondta,azért mert elapadt a tejcsi,attól gyulladhatott be! A mensesem pont tegnap múlt el! Majdnem teljesen egyforma erősségű szerintem a két csík. Azonnal kijött mind a kettő rajta,ahogy vizelet érte. Most jött meg szoptatás abbahagyása után elsőször. Szoptatás alatt egyszer a negyedik hónapban. Igazából már 6 hónapja nem védekezünk. Szeretnénk babát! Válaszokat előre is köszönöm szépen.2015. aug. 7. 17:27
1/20 anonim válasza:
Vagy peteérésed van, ilyen korán. Vagy terhes vagy. Csinálj egy hcg tesztet. Milyen volt a vérzésed?
2/20 A kérdező kommentje:
A vérzésem nem volt olyan rengetek mint szülés előtt. Harmadik napon volt egy kicsit több. 7 napot volt meg. Inkább piros,nyálkás volt. Utolsó egy nap barna volt. Vagy az ovuteszt mindig kétcsíkos?
2015. aug. 7. 19:30
4/20 anonim válasza:
Lehet hogy terhes vagy. Csinalj hcg tesztet.
5/20 A kérdező kommentje:
De ez olyan furcsa,hogy megvolt és esetleg peteérés ilykor vagy terhesség? Holnap veszek tesztet vagy hétfőn. Bár az is furcsa,hogy ugyan úgy fáj a hasam mintha meglenne. :/ pedig ma már egy csepp semmi sem volt.
2015. aug. 7. 20:03
6/20 A kérdező kommentje:
2015. aug. 8. 05:29
7/20 anonim válasza:
Ez nem pozi lh teszt! De drukk, hogy a hcg az legyen!;)
8/20 A kérdező kommentje:
Mindjárt hozzák a hcg tesztet,gyorsan meg is csinálom.:) köszi! :)
2015. aug. 8. 09:33
9/20 A kérdező kommentje:
Hcg teszt negatív! Szóval peteérés lesz! :) Köszönöm a válaszokat! :)
2015. aug. 8. 10:10
10/20 anonim válasza:
Elsõ válaszoló vagyok. Ez még negatív ovu teszt. A hcg-d negatív lett, vagyis peteérésed közeledik. Kb 1-4 nap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!