Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszeminációt követően mikor...

Inszeminációt követően mikor lett az első pozitív teszted?

Figyelt kérdés

Minden érdekelne ezzel a témával kapcsolatosan.

Hány tüsződ volt, mekkorák, mikor kaptad a tüszőrepesztőt és mikor csinálták az inszemet? Hány baba lett?

Köszönöm!

2015. jún. 25. 10:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nekem június 10-én és 11-én volt az inszem, 3 db 18 mm-es tüszőt látott az orvos a jobb oldalon. A tüszőrepesztőt június 9-én este kellett beadnom...és tegnap, illetve ma van 1-1 pozitív tesztem. :)
2015. jún. 25. 15:22
 2/17 A kérdező kommentje:
Jajj de szuper! Gratulálok! Nekem 14.-én kellett a tüszőrepesztő, 15-16 volt az inszem, csak pár nappal később mint neked. :) 3 tüszőm volt nekem is, de az egyik 23 mm-es, a másik kettő 16 mm körüli volt 14.-én.
2015. jún. 25. 18:05
 3/17 anonim ***** válasza:
Drukkolok, hogy Neked is pozitív teszted legyen pár nap múlva. Én nem is reménykedtem, mert minden menstruáció előtti tünet megvolt/van...leszámítva, hogy nagyon szúrkált a jobb oldalam is mellé. Tegnap kíváncsiságból teszteltem, de magam is meglepődtem, s még most sem nagyon hiszem el. :-)
2015. jún. 25. 18:15
 4/17 A kérdező kommentje:

Megmutatod a teszted? Csak hogy tudjak mihez viszonyítani. :) Köszönöm!

Nekem előző ciklusban spontán elindult a terhesség, egyértelmű pozitív tesztjeim voltak, de 2 nap késéssel megjött, kémiai terhesség volt... Lassan 2 éve várjuk a babát.

2015. jún. 25. 18:53
 5/17 anonim ***** válasza:
[link] - Ez egy tegnap délutáni
2015. jún. 25. 19:58
 6/17 anonim ***** válasza:

[link] - Ez pedig egy ma délutáni (más féle)

Holnap reggel még csinálok egyet, megnézem az erősebb lesz-e, hiszen mégiscsak reggel fogom csinálni.

2015. jún. 25. 19:59
 7/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépek! Biztosan szépen fog erősödni! Boldog babavárást kívánok Neked! Ha megjártad a dokit írj majd mit mondott, én is jelentkezem még! :)
2015. jún. 25. 20:14
 8/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen! :) Mindenképp írok majd, holnap hívom az orvost...
2015. jún. 25. 20:16
 9/17 anonim ***** válasza:
Július 8-ra kaptam időpontot uh-ra, de addig is tovább kell használnom az Utrogestan hüvelykúpot. Egyelőre ennyi! :)
2015. jún. 26. 10:59
 10/17 A kérdező kommentje:

Addigra már szívhang is lesz! :)

Én is utrogestant kaptam.

2015. jún. 26. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!