Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszeminációt követően mikor...

Inszeminációt követően mikor lett az első pozitív teszted?

Figyelt kérdés

Minden érdekelne ezzel a témával kapcsolatosan.

Hány tüsződ volt, mekkorák, mikor kaptad a tüszőrepesztőt és mikor csinálták az inszemet? Hány baba lett?

Köszönöm!

2015. jún. 25. 10:40
1 2
 11/17 anonim válasza:
Felesleges tesztelni, inszem után két héttel úgyis vért vesznek, abból kiderül. Ekkor a tesz még nem biztos hogy kimutatja.
2015. júl. 1. 14:27
 12/17 A kérdező kommentje:
Nekem nem mondta az orvos a vérvételt, de ha nem jön meg és nem lesz egyértelmű a tesztem, akkor hétfőn kiharcolom nézzék meg vérből.
2015. júl. 1. 15:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem sem mondott vérvételt az orvos, majd jövőhéten kell mennem az uh-ra.
2015. júl. 2. 07:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság Veled? Én ma voltam uh-n, az orvos azt mondta, hogy 5+3 hetes lehetek. Petezsákot látott, illetve benne - úgy írta,- hogy szikhólyag sejthető. Jövő héten megyek újra.
2015. júl. 8. 21:29
 15/17 A kérdező kommentje:

Gratulálok Neked! Nekem úgy néz ki pont ma jön meg egy hét késéssel. Nekem hol halvány pozitív volt a teszt, hol negatív, gondoltam hogy nem sikerült. Hétfőn még fel is hívtam az orvost, először mondta menjek be megnéz, aztán visszahívott mégsem, majd ha nem jön meg egy hét múlva... Kérdeztem tőle hogy nem baj-e ha közben elfogy az utrogestan, de azt mondta nem, pedig itt mindenki azt mondta nem szabad abbahagyni mert a hirtelen progeszteron csökkenés vetéléshez vezethet. Komolyan mondom nagyon elegem van..

Nektek jó egészséget kívánok!

2015. júl. 9. 07:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de ne add fel. Hidd el hamarosan Neked is elkezd majd egy baba nőni a pocakodban. :) Nem tudom ugyan mennyi ideje próbálkoztok, nekünk több, mint másfél év után sikerült. Szóval, csak pozitívan. Jaaa...ha esetleg szegedi orvos szóba jöhet, szólj! Én tudok egy nagyon jót! :)
2015. júl. 9. 08:04
 17/17 A kérdező kommentje:
Szegedi vagyok! :) Mi két éve várjuk a babát, eddig semmi bajt nem találtak nálunk.
2015. júl. 9. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!