Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most teljesen negativ?

Ez most teljesen negativ?

Figyelt kérdés

Eloben egy szurkes csik latszott mintha arnyek lett volna, de lefenykepezve nem latszott ezert megszerkesztettem, amugy tobb mint egy hete kesik (pontos szokott lenni) barnazok. Igaz hogy reggeli masodik vizeletbol csinaltam, de elotte nem ittam

[link]

2015. aug. 7. 11:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Megjött végül?

Nekem nagyon halvány + volt,ilyesmi, és 2 nap késéssel barnáztam pár napot...de terhes voltam! És maradtam is

2015. aug. 11. 21:40
 12/12 A kérdező kommentje:
Ra par napra teljesen pozitiv lett a gabriel teszt 😁 elmentem dokihoz de meg nem lattak semmit, csak 3 nappal kesobb egy petezsakot ugyhogy az utolsó mensim szerint 7 hetes lennek de most kb 4-5 hetes vagyok 😊 amugy hiaba kesett mar ket napja, a golyahir meg hiaba 10es erzekenysegu, nem mutatott semmit
2015. aug. 19. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!