Egyszer pozitív, egyszer negatív terhességi teszt. Mitől lehet?
Sziasztok!
Szerdán kellett volna megjönnie, csütörtökön reggel teszteltem medi-preddel, nagyon halvány pozitív lett, utána délután Gabriel és még egy negatív, tegnap reggel Rossmannból Facelle csak picit volt halványabb, mint az ellenőrző csík, tehát viszonylag erős pozitív, utána x-epil két darabosból egyet elhasználtunk, az negatív és a másik x-epil ma reggel is negatív. Ez mitől lehet? Tudom, hogy ez rengeteg teszt, amit pár nap alatt csináltam, de nagyon kíváncsi vagyok már.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
A vizeletedben nem állandó a HCG mennyisége.
Ha több vizet iszol, többször jársz pisilni, akkor alacsonyabb a koncentráció.
A tesztek érzékenysége se teljesen azonos, még akkor se, ha a névleges érzékenység (mondjuk 25) megegyezik is.
Lehet kémiai terheseg csak.valami elkezdődött de megszakadt.
Negativ teszt után lehet meg pozitiv teszt.
De pozitiv teszt utan negativ ez kémiai terheseg.
Tegnap miert mutata halványan?mert akkor meg a szervezetedben található volt kis mennyiségi hcg szint ami mara teljesen kiürült.
2napmulva tesztelej egyet ajalnlom a digitális tesztet. Clearblue az legalabb kiírja a terheseg hetet is..es vagy azt hogy nem terhes.
Ami csíkkal jelzi az becsapjat mert halványan szelem csik szaradasi csikot sajnos sokan összetévesztik egy halvány pozitiv tesztel.
Facelle szép erős szokott lenni, megbízható is, ne aggódj! Saját nyugalmad érdekében vagy várj legalább pár napot az új teszttel vagy reggelivel csinálj egy digitális clearbluet és utána ne tesztelj többet.
Teszt és teszt között is van különbség a vizelet koncentrációjáról pedig azt hiszem eleget írtak már itt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!