Menstruáció terhesség alatt? Akinek volt elmondaná hogy milyen volt? Okom van feltételezni, hogy babás vagyok délután veszek tesztet.
Szia!
Ez az én példám,de lehet tudok segíteni!
Terhesség alatt az első három hónapban megjött,de élénkpiros,és előtte vagy utána barnázás ami soha nem volt és persze a vérzés is kevesebb volt mint szokott!Már az első furcsa mensi után gyanakodni kezdtem,mivel megduzzadtak a melleim és fájtak meg kijöttek az erek amik csak a lányomnál volt mensi előtt soha,ezért teszteltem ami negatív lett.A következő érdekes mensi után ugyan csak teszteltem és negatív,így bejelentkeztem dokihoz.Elküldött vérvételre ahol kimutatták a HCG-t a szervezetemben,megnézet alaposan a doki és közölte majd nem 9 hetes terhes vagyok!!
Ritka de előfordulhat!Ha gyanakszol,tesztelj és nézesd meg magad a dokiddal!
Sok sikert!
Remélem megírod mi lett!
Kedves kérdező!
Sikerült tesztelni?Mi a helyzet?
Első hozzászóló nálad mi a helyzet?
Akkor marad az orvos neked is :) Remélhetőleg téged alaposabban megvizsgál mint engem,márt csak azért is mert vagy 4 szer kellett vissza mennem hozzá mire észre is vette! :)
Sok sikert és majd várom a fejleményt,persze ha megírod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!