Párhonapja volt egy terhességi vaklátmám! Nem jött meg volt 2 pozitiv és 3 negativ tesztem! Voltam orvosnál de elküldött mi van most akkor? (Többbi lent)
A párommal megszakitásos modszerrel "védekezünk" tudom ez nem védekezés...
2-3 honapja mint leirtam volt 2 pozitiv és 3 negativ tesztem hétfő regfel pozitiv utána zsinorban 3 nagativ majd megint pozitiv...
voltam vérvételen UH-n
a doki látott egy pici pontpt azt mondta csináljak még egy tesztet és menjek vissza ha pozitiv a tesztel együtt de nagativ lett!!
azota felszedtem pár kilot nem sokat 4-5 kilot de ennek örülök mert vékonc voltam nagxon az elmult időbe hányingerem van feszül a mellem és néha szurkál hasam amin amugy nem látszik semmi csak kicsit gömböjű de semmi extra!!
a menzeszem megjött 4nap késéssel...
Most olyan érzésem van mintha mocprogna a hasamba valami a doki nem foglalkozik velem a teszt nenm mutatja ki... mi lehet ez??! :(
Kezdek megrémülni segitsetek
17 éves vagyok a sulival végeztem már dolgozok
Pozitiv terhességi teszt nélkül 1 doki se foglalkozik velem ...
Már az összes doki rendelésén voltam joformán a korházba de semmi!! Az első megvizsgálni se akart !!
Aztán az UH-t végző doki jött át a mási rendelőböl hogy mi a fene van mi az hogy nem vizsgálnak meg ... elmondtam neki hogy mi van hüvelyi és hasi uh-t is végzett...
de csak egy pontot látott .. szv csináljak tesztet ha pozitiv menjek vissza de negativ lett mint mondtam!!
l*sz*r mindenki.. de még az a doki is akinenk 20ezret fizettem vizsgálatért...
most pedig agodunk a párommal mert annyira mocorog a pocakom hogy szabájosan érezni ha oda teszem én vagy a párom a kezem...!!
az aposom mondogattam 1 honappal ezelött hogy milyen kis terhes pocakom vam de semmi !!
kezdek nagyon megilyedni mert l*sz*rn*k.. és mi van ha bajom lesz nekem vagy rosszabb ha terhes vagyok a picinek
Ennyi szarakodást most komolyan. Nem hiszem el...
Ha egyedül nem megy az érdekérvényesítés, akkor fogj egy "tökösebb" személyt, anyukádat, "anyósodat" vagy a párod és rongyoljatok be valahova, ha kell azzal, hogy pozitív a teszt. Ennyi idő után nincs az az UH, ami ne mutatná a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!